dlugowlosa
Aktywna w BB
Kahaka ty sie tak nie nakręcaj bo możesz jeszcze coś wykrakać. będzie bilo trzymam &&&
nic sie nie boj bedzie dobrze- musi być!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie mogę tego pojąć, co się dzieje. Czy to wszyscy tak mają czy tylko mój mąż?????? Wszystko poszło o kartony po mebelkach, które od 2 tyg. zalegały w mieszkaniu.... Ciągle czekałam na odpowiedni dla mojego męża czas, żeby je wyrzucił, aż w końcu w sobotę poprosiłam, żeby zostały wyniesione już... I to był mój błąd. Mąż nie miał na to ochoty w danym czasie,ale w końcu je wyniósł i zajęło mu to aż 10 min!!!!!
I dzięki temu ja mogę się brać za dalszą robotę nie skacząc nad pudłami... Jednakowoż ego mojego męża zostało urażone i to bardzo, dlatego awantura trwa do dzisiaj i zostało w nią zamieszane pół rodziny. Słownie oczywiście : "jestes taka sama jak twoja matka", "jak się na coś uprzesz to tak jak twoja mama" itp itd. Czyli suma sumarum 2 tyg. proszenia o 10 min. roboty, czego skutkiem jest 2-dniowa awantura, mój płacz i ból brzucha, a teraz nerwy, czy nie zaszkodziłam malutkiej. A trzeba było poczekać jeszcze miesiąc na wyrzucenie tych kartonów..... Czy to ja jestem nienormalna???
Bo słysze to na każdym kroku! I to boli!!
To mnie osłabia po prostu
na śniadanko i może zaraz zacznie działać
;-)
a i produkcja jest tutaj niesamowita ze nie idzie tego wszystkiego ogarnac.
Wiec nie denerwuj sie i postaraj sie olac ta cala sytuacje dla wlasnego dobra i maluszka.Magda miałyśmy razem ładnie za 2 tygodnieprzyznam że korci mnie też, żeby sie umówić wcześniej ale poczekam bo i tak w tym tygodniu nie mam co z synkiem zrobić
Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie