• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie,
Ale produkcja, ale udało mi się nadrobić i zapalam światełka dla nowych aniołków [*][*]

Dziewczyny powoli dochodzę do siebie:) w sobotę mieliśmy w rodzinie ślub, ale to taki wyjątkowy ślub bo to mojego J. kuzyn i moja przyjaciółka, a poznali się przy mojej współpracy, chociaż mieli tylko się wymienić notatkami na studia, a wymienili uczuciami:):) I tak cały tydz intensywnie pomagałam w przygotowaniach, gdyż posiadam jakieś tam zdolności plastyczne zostałam poproszona o przygotowanie dekoracji sali. Właścicielka nie posiadała nic w wybranym przez nich kolorze więc trzeba było wszytko zrobić. Ale muszę wam powiedzieć nieskromnie, że efekt wyszedł oszałamiający. Gościom się bardzo podobało. :):)

U mnie dzisiaj 30 dzień cyklu, po poronieniu najdłuższy był do pierwszej @ 32, więc poczekamy jeszcze ze dwa dni:)

Lilianna, Karolcia81, Ilonka trzymam kciuki za dwie kreski:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
Lilijanna, no zaintrygowałaś mnie :-D do soboty tak daleko, podziwiam za cierpliwość :tak: ja bym pewnie juz ze 3 razy sikała.
ilona, karolcia, spokój baby, co będzie to będzie :-D
Olusia, oj biedna jesteś z tą tarczycą :eek: a ciśnienie rzeczywiście kiepskie. Ja w poniedziałek miałam 98/65 i myślałam, że padnę, ale to chyba chwilowe u mnie było.

Wczoraj w ogóle nie czułam się w ciąży :-( nawet jeden raz mdłości nie miałam...co jest?

Karolcia - dobrze napisane, Ja oddam z ogromną chęcią mój @ ....... komu @ ,komu@ ??? !!!!!!!!!!!!!!
Kahaka - nie martw sie, to juz 12 tydzien wiec takie różne dolegliwości mogą Cię pomalutku opuszczać :) Ja juz jestem spokojna :P ale do czasu :P
Igusiad- To TY swatka na całego jestes ;) fajnie tak jak poznaje sie 2 osoby sobie a potem bawi sie na ich ślubie ;D

Cześć dziewczynki!
Karolciu ja wezme @ bo niestety u mnie to chyba nie tak prędko dzidzia sie pojawi:-(
.Dziś mam wolne ,więc niedawno wstałam , wypoczywam na całego.
Póki słoneczko świeci cza by było coś na działce zrobić , trawe skosić itp.
Troszke mnie jeszcze pobolewa w plecach ale juz mniej. Miłego dnia kochane.

Ilona24 ,Liljana, Karolcia trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&
ja poproszę jedną @ bo już 3 dni czekam u mnie to wszystko tak sie poprzestawiało ,że zaczynam się bać czy nie zaskoczyłam bo skoro @ nie ma to owu była później ,a my z M stosujemy kalendarzykową metodę obliczam kiedy można bez mundurka, a owu nie czuję jakoś ostatnio.
Enya- kochana takie uczucia są normalne kiedy się komuś uda zajść szczęsliwie w ciąże to ukłócie w sercu zawsze jest ja tak mam teraz z opóźnionym zapłonem dwie w rodzinie w ciąży ,a ja nie moge jeszcze bo przyjmuje lek psychotropowy i taki żal lekki czuje poprzednio jak byliśmy w Licheniu to były to początki mojej ciąży tylko jeszcze o tym nie wiedziałam, a teraz w poniedziałek byliśmy znowu i modliłam się o nas wszystkie i siebie żeby nam się udało szczęśliwie zajść w ciąże i urodzić dzieciątko , byłam na Golgocie i tam jest takie pomieszczenie dedykowane nienarodzonym dzieciom i się tam popłakałam z wrażenia wogóle jak zwiedzam jakieś religijne miejsca to mnie wzruszenie bierze.
Wiecie co mi M kupił? takiego Aniołka zawieszkę i łańcuszek do tego i mam na szyi Aniołka, no i kupiłam też sobie figurkę Aniołka ,żeby chronił mnie przed chorobami i kolejnym poronieniem abym go już nie doświadczała, napiliśmy się też wody ze źródełka i nabraliśmy sobie trochę w buteleczkę.
Ale się rozpisałam pozdrawiam wszystkie dziewczynki i każdą z osobna.
Lece do zupki bo już wstawiłam obiadek mam dziś gościa przyjechała ciocia ,która leżała w takim szpitalu jak ja razem tam sobie radziłyśmy i się wspierałyśmy.Rano wstała i teraz kima ,a ja sobie usiadłam z laptopem i poczytałam co u Was.
As- próbowałam obejrzeć ,ale mi tak net chodzi ,że się nawet filmiki na youtubie nie chcą buforować.Podziwiam Cię naprawdę ja chodziłam cały dzień po Licheniu i mnie teraz nogi bolą ,a co dopiero Ty na taką Pilegrzymkę się wybrałaś a można wiedzieć skąd wystartowaliście?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
As-super,kurcze zazdroszczę takiej pielgrzymki,ale to nie na moje nogi chyba :(((((((((( niby bym poszła ale wiem ze bym padłam pewnie w połowie ,wiec było by wiecej problemu ze mną !!!!!!!!!!
Anulka wzajemnie udanego dnia :)))))))
a gdzie kłaczek sie podziewa dziś ???????? Kłaczek leniuchu co TY tak długo w łóżku czy co ??????????????

edit
Kłaczek
sie ujawnił :D

kobietka a co jak byś zaszła ???????? to co mamy trzymać kciuki aby @ przylazła ???????????Bo chyba jakies leki bierzesz które w ciąży nie wolno brać tak ????????

Ostatnia edycja:
reklama
Ilona24- wolałabym żeby @ przyszła czytałam teraz uotkę od leku i tam jest napisane ,żeby w ciąży nie zażywać tego mojego leku, a jak bym zaszła to czeka mnie nagła zmiana leku ,a to może grozić nawrotem choroby więc wolałabym żeby ta @ jednak przyszła tym bardziej ,że z tą tarczycą mam problemy , choć gdzieś w głębi serca......ehhh.Pożyjemy zobaczymy narazie 3 dni się spóźnia to jeszcze nie tak źle w szpitalu mi się 10dni spóźniła te leki też mają wpływ na cykl, poczekam spokojnie choć powiem Ci ,że jest coś co mnie niepokoi , zawsze przed @ mnie piersi bardzo bolały ,a teraz nic cisza kompletna zero śymptomów @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry