reklama
ewulka123
ewulka
Pozdrowienia Kobietki Dzis Odebrałam Wyniki I Wyszło Mi Ze Jestem W Ciązy W 5 Tygodniu A Moje Beta To 2683.00.zastanawiam Się Czy Jutro Mi Sie Podniesie .niepokoi Mnie Ze Wyszlo 5 Tydzien A Mi Ze Jestem W 7 Tygodniu.z Wynikami W Piątek Ide Do Lekarza I Wszystko Się Wyjaśni.dzis Była U Mnie Siostra Z Dziećmi I Padam Juz .... Ten Upal Wszystkim Daje Sie We Znaki.czuję Sie Niezadobrze Ale Jak Juz Wcześniej Wspomniałam Wszystko Przetrwam I Zniosę.do Usłyszenia.napewno Napisze Cos W Piątek Wieczorkiem.przesyłam Buziaczki;-)
ewa33
Zadomowiona(y)
No widzisz ewulka,nie ma co wierzyć tak na 100% testom...
Za to przeokropnie się cieszę żE masz już fasoleczkę !! a może 7 tyg.liczyłaś od początku ostatniej @ bo to tak plus/minus 2 tyg różnicy...zresztą najważniejsze że JEST!!
Ja narazie czekam na wizytę we wtorek,to wtedy napiszę wam co i jak...
No a jeżeli wszystko będzie ok,to spotykamy się na marcówkach!!!
pozdrawiam !!
Za to przeokropnie się cieszę żE masz już fasoleczkę !! a może 7 tyg.liczyłaś od początku ostatniej @ bo to tak plus/minus 2 tyg różnicy...zresztą najważniejsze że JEST!!
Ja narazie czekam na wizytę we wtorek,to wtedy napiszę wam co i jak...
No a jeżeli wszystko będzie ok,to spotykamy się na marcówkach!!!
pozdrawiam !!
jm80
Zaangażowana w BB
ja ciążę straciłam w 2003 roku...
z M. planowalismy poczęcie na luty 2008...ale chyba bocian pomylił datę naszego słodkiego "zamówienia"...i teraz czekam na wynik, bo to już 1,5 tygodnia po terminie...a @ ani widu ani słychu...trochę obawiałam się reakcji M.,ale wolałam wiedzieć wcześniej,co on może o tym sądzić...reakcja była taka,że jest teraz czulszy dla mnie,więc proszę trzymajcie kciuki...
z M. planowalismy poczęcie na luty 2008...ale chyba bocian pomylił datę naszego słodkiego "zamówienia"...i teraz czekam na wynik, bo to już 1,5 tygodnia po terminie...a @ ani widu ani słychu...trochę obawiałam się reakcji M.,ale wolałam wiedzieć wcześniej,co on może o tym sądzić...reakcja była taka,że jest teraz czulszy dla mnie,więc proszę trzymajcie kciuki...
ewa33
Zadomowiona(y)
witam was kochane!!
ale noc..! wieczorem jak zaczęło padać..to przeszła później taka burza,że niebyło swiatła...a ja umierałam za strachu!
..i tak jeszcze błyskało się,strzelało do 3 ciej ...mało co spałam...
No a teraz zmykam do pracy..jest mgła,wię muszę pomalutku jechać..ale jest ciepełko!
Zycze wam waszystkim miłego dnia!!!
Cieszę si e bardz Ewulka z twojego powodu..daj znać co gin.powie...
pa,pa!!
ale noc..! wieczorem jak zaczęło padać..to przeszła później taka burza,że niebyło swiatła...a ja umierałam za strachu!
..i tak jeszcze błyskało się,strzelało do 3 ciej ...mało co spałam...
No a teraz zmykam do pracy..jest mgła,wię muszę pomalutku jechać..ale jest ciepełko!
Zycze wam waszystkim miłego dnia!!!
Cieszę si e bardz Ewulka z twojego powodu..daj znać co gin.powie...
pa,pa!!
reklama