• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetka , życzę żebyś dołączyła do Karolci - jak zwykle parka będzie :)
gosiaczek , super że krwiaczka juz nie ma , cieszę się
Emy , folik cały czas biorę , intuicja mnie nie zawiodła

reklama
Hej dziewczynki!
Jakoś dziś się nieswojo czuję...
Takie mam dziwne przeczucie, że coś się stanie i to nie będzie nic dobrego...
Tylko teraz pozostaje pytanie: CO TAKIEGO?!

Ewelina, Vjoluś - dziekuje....
teraz musze tylko miec nadzieje, że ładnie przyrośnie....

Vjola - jakie złe przeczucia...wszytsko bedzie pięknie...nie wolno Ci czuć niepokoju....

Lilijanna - mnie się tez podoba...w poprzedniej ciązy miałam 21 i też mi sie wydawało, że super...a teraz 44....
tak chcę zrobić jeszcze raz bete i jeszcze raz progeteron....jutro, albo w czwartek....
kochane...taki progesteron to powinien utrzymać ciąże....i nie powinno być plamień...tak na mój rozum?

Lilijanna - mnie się tez podoba...w poprzedniej ciązy miałam 21 i też mi sie wydawało, że super...a teraz 44....
tak chcę zrobić jeszcze raz bete i jeszcze raz progeteron....jutro, albo w czwartek....
kochane...taki progesteron to powinien utrzymać ciąże....i nie powinno być plamień...tak na mój rozum?

Przykro mi, ale na to pytanie ja nie jestem w stanie ci odpowiedzieć, ale tak na "chłopski" rozum nie powinno być, ale... wiesz... każdy organizm kobiety jest inny i inaczej reaguje na zagnieżdżające się w nim "ciało obce" ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry