ewelina28
Dum Spiro Spero...
AS, może tu coś znajdziesz...
Cukrzyca- rodzaje i dieta - Sciaga.pl
Dieta w cukrzycy, Dieta dla cukrzyków
Cukrzyca- rodzaje i dieta - Sciaga.pl
Dieta w cukrzycy, Dieta dla cukrzyków
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to nie było takie pukanie jak przez stetoskop, tylko takie bardziej "szumiące tętnienie", ale bez wątpienia to było serce malucha. Ale się ucieszyłam! Powiedz mi, czy Ty często podsłuch ujesz dziecko? To nie jest szkodliwe?
.Co do pieska w potrzebie to ja nawet myślałam o piesku ,ale my mamy mały metraż w domku i raczej o małym kundelku myśle bo się biedactwo by tylko umęczyło na piętrze w bloku i w takim ciasnym mieszkaniu.
, ale biorąc pod uwagę ból jak na owu w 31dc to może dopiero jutro lub pojutrze dostane @ ,a jak nie to do gina lete.Ilona24 - ja tak miałam w poprzednim cyklu, nakręciłam się jak królik ten od baterii, stąd teraz już wzięłam na luz i co ma być to będzie, jak do końca roku nie zaskoczymy to będę się martwićLilianna Ja nigdy nie byłam tak załamana @, bo teraz wykres był super, objawy miałam wszystkie takie jakie miałam przy kazdej ciąży i dlatego jestem tak rozczarowania ze organizm mi takiego figla spłatał !!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem jak najbardziej za, choć nie ukrywam, że im szybciej dla mnie tym lepiejLilijanko - rozumiem zatem, że możemy stworzyć parę, bo my dopiero w listopadzie zaczynamy. Będzie heca, jak razem zaciążymy.

Trzymam kciuki by się udałoLilijanna , to faktycznie L4 by ci spadło z nieba , współczuje takich dojazdów , a PKP to już wogóle.... Narobiłam sobie nadziei na to dziecko , to chyba będzie nasza ostatnia szansa....
A mi faktycznie L4 to byłaby super sprawa, bo i Maluszka pragnę i byłabym z Adą, no nic zobaczymy, A. powiedział, że mnie na żyrandolu powiesi głową w dół po boboseksach 
Na wizytowo wieści od EwelinyK26Ciekawe jak EwelinaK26 , miała się odezwać po dojeździe do męża