Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymam kciuki żeby nie przyszła.
Nie stresuj się kochana, chociaż wiem, że łatwo powiedzieć, ale ktoś tu pisał, że jak na razie wszystkie fasolki tegoroczne trzymają się dzielnie, więc ten rok jest dla nas pomyślny! Tobie też się uda a ja niedługo dołączę. Buziaki
nie dziękuję za kciuki żeby nie zapeszać
Dobrze,że już do mety bliskoas - bardzo fajne wyglądają na wygodne ale bałabym sie tego koloru
U mnie nic nowego. Czas się wlecze niemiłosiernie. straszą mnie skurcze chyba to te braxtona-higginsa.Pomału dobijamy do mety

Tak kłaczek to 100 % skóra naturalna.As... No, ciekawie moze byc. Mebelki bardzo ladne, u mnie by nie przeszly. Wiesz, wygladaja na skore - kotki by sie ucieszyly.![]()

pies myśliwski i kotki nie idą w parzeWitajcie dziewczynki @ nadal nie ma ,ale brzuch pobolewa wczoraj i dziś puściłam pawika i oczywiście panika ,że może zaskoczyłam , a biorę te cholerne leki, pocieszam się tym ,że w szpitalu były kobiety w ciąży i brały leki też , już 16 dni czekam na @ jeśli się przesunęła to będzie to najdłuższy cykl w moim życiu hehe.
Olusia- biedulko zamęczą cię w tej pracy , wracaj szybko.
As76- Ci cholerni lekarze to mają nasr.... w głowach.
Anetha- skoro @ nadal brak to jest nadziejatrzymam kciuki żeby nie przyszła.
Ania2403- może nowy lekarz coś podpowie , doradzi zawsze warto zasięgnąć opinii ja mam problem mój zaufany lekarz zmarł wczoraj i do kogo ja teraz pujdę , jemu ufałam jako jedynemu z mojego miasta bo reszta to debile.
Mart- to trzymam kciuki za staranka:-)&&&&&&&&&&&
Karolcia- ja tutaj jestem od 2 lat pamiętam Twoje straty ,zawsze starałaś się być optymistką i tak postępuj , ja wiem ,że strach jest okropny, ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza chociażby obgadać co z tymi zastrzykami , może na usg nie będzie nic widać ,ale dowiesz się czy już warto się kłóć , ja mocno trzymam za Ciebie kciuki bo tym razem musi się udać i kropka, staraj się nie myśleć o czarnych scenariuszach , głowa do góry , uśmiech na twarzy będzie dobrze musi być.
Zjola- a u Was staranka trwają czy jeszcze nie, a jak nie to kiedy?
Zrób test dla spokojności sumienia ;-)
Dla twojego gina zapalam (*)
Kłaczek - a może chcesz nowe kotki u teściów 4 się wyklułyMój teściu przywlókł nowego psa myśliwskiego i biedne kotki siedzą na strychu w oborze i nie mogą zejść taki cięty ten pies na koty, trzeba im zanosić papu na góre bo nie zejdą.
już pisałam ,ale się powtórzę , zmarł mój ginekolog zaufany i przesympatyczny lekarz (*) pokój jego duszy.

pięknieJESTESMY :-)
ale naprodukowalyscie nie dam rady przeczytac wszystkiego wiec
ZA FASOLKOWANYM wielkie Gratulacje i zycze spokojnej ciazy
dla nowych aniolkow zapalam (*)
a u nas
zaszyli i jest ok mala dokazuje jak nigdy jest zdrowa i juz wazy pol kilo i jest przeslodka
mam sie oszczedzac duzo odpoczywac nie dzwigac nie nosic nic ciezkiego nie szarpac sie z niczym mam wrzucic na luz i przyjechac do nich za 4 miesiace :-)
buzka dla wszystkich i trzymam kciukasy za wizyty za staranka i za fasolki

super,że pomyślał o Tobie.Właśnie zadzwonił do mnie M ,że coś dla mnie ma i umówiłam się z nim na przystanku (bo jest w pracy) i dał mi nr do sklepu spożywczego poszukują pracownicy na pół etatu , polecił mnie i zadzwoniłam , jutro mam spotkanie w sprawie pracy mam zadzwonić rano i się umówić z potencjalną szefową:-), muszę się dziś ogarnąć i wyszykować na jutro , zobaczymy co z tego wyjdzie pół etatu ,ale lepsze to niż nic zawsze jakiś grosz wpadnie mam nadzieję ,że się uda i poproszę o kciuki na jutro:-)
Zjola- to życzę Ci tego prezentu z całego serducha
Kasia2011- to super ,że wszystko w porządeczku bardzo ogromnie się cieszę pogłaszcz brzuszek od e-ciotki![]()