Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kciuki zaciśnięte, jak zawsze zresztą 
i trzymam kciuki &&&Karolcia to teraz się kuj.Podziwiam że pozwoliłaś się komuś dać ukuć.Ja w życiu.Tylko sama.
Zastanawia mnie dlaczego lekarz pozwolił Ci brać nospę tylko czasami?
A teraz idą mu piątki i w nocy ciężko śpi.Jak Twoja córeczka ma na imię?Widzisz....ja to jestem dziwak...i ktos mnie może kłuć....tzn mąż...nie wiem czy komuś innemu bym dała dotknąć brzucha...ja kogoś tez mogę, ale sama za cholere sobie igły w brzuch nie wbije i koniec...
A co do nospy....nie wiem czemy tak powiedzial...w sumie to aż tak abardzo nie boli i nie biorę wogóle....on coś mówił, że po bólu można się zorientować, że cos złego się dzieje i wolalby nie blokowac go lekami...może coś w tym jest....
ćmi tak troszkę...więc daje rade....niech maluszek tam rosnie....![]()
Nospa jest lekiem zapobiegającym poronieniom ,ale często zaburza skurcze,kiedy coś złego się dzieje .Widzisz....ja to jestem dziwak...i ktos mnie może kłuć....tzn mąż...nie wiem czy komuś innemu bym dała dotknąć brzucha...ja kogoś tez mogę, ale sama za cholere sobie igły w brzuch nie wbije i koniec...
A co do nospy....nie wiem czemy tak powiedzial...w sumie to aż tak abardzo nie boli i nie biorę wogóle....on coś mówił, że po bólu można się zorientować, że cos złego się dzieje i wolalby nie blokowac go lekami...może coś w tym jest....
ćmi tak troszkę...więc daje rade....niech maluszek tam rosnie....![]()