reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czarna- ja już ściskam kciuki za ten Wasz pażdziernik, napewno tym razem wszystko będzie ok:-)
Anagrzymis- jak zaczęło się moje poronienie to wylatywało ze mnie dużo dużych skrzepów, a jakiś czas po źle wykonanym zabiegu ujrzałam maleńką fasolkę, wiem dokładnie przez co przechodzisz możesz być przygotowana też na bardziej obfite krwawienie ,a jeśli zdarzyło by się tak ,że bóle bardzo by się nasilały i doszła gorączka to jedź na pogotowie, ja miałam wysoką gorączkę i straszne bóle brzucha i pleców promieniujące do ud.Z dwojga złego lepiej by było gdyby organizm sam się oczyścił wtedy wszystko przebiega ,że tak to ujmę "naturalnie".Zostań z nami bardzo mi przykro ,że musisz przez to przechodzić:-(

a ja cały dzień ściągam filmy z internetu puki mu się poprawiło i dobrze chodzi.

reklama
kobietka Oglądaj filmy. Jakie chcesz, kiedy chcesz. Za darmo tam sa filmy za darmo i platne tez ale 10zl za 30 ogladania ;-) polecam ale dobre łącze warto mieć

a tak mnie dzis maly zaskoczyl
trzy dni temu zaczął raczkować a dziś :-D stoje sam włóżeczku i sam sie wyspinał... wyszłam do wc i wracam a tu mały stoi a tylkiem mu zamiata ale uciecha że hej:-D

Załączniki

• IMG_0273.jpg
    IMG_0273.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Anagrzymis, ano, na Karolka czekamy.
Ops... To mogl byc pecherzyk, ale skoro "nic nie widac ani slychac", to prawdopodobnie puste lozysko. Nie wiem jak duze moze byc w 8 tygodniu, w 12 bylo wielkosci dwoch piesci. Tak, to po prostu wypada niejako. Jesli to bylo to, bol powinien slabnac, a krwawienie powinno zaczac malec. Bol dosc szybko przechodzi, krwawienie utrzymywalo mi sie jeszcze przez kilka dni ale na poziomie zwyklej @. Wspolczuje Ci mocno. Jestes dzielna.
Pati.b, maly zlapal pion! Jeszcze troche i zaczniemy chodzic!

Anagrzymis - bardzo mi przykro !!!!!!!!! trzymaj sie dzielnie !!!!!!!!!!! wiem co teraz przeżywasz, sama to przeszłam i puste jajo i obumarcie , musisz być silna !!!!!!!!!! Ty chyba na staraczkach po raz drugi byłaś ???Pisz z Nami, tu znajdziesz zrozumienie i nawet ukojenie, bo dziewczyny są tez po przejsciach a mają piękne suwaczki !!!!!!!
Masz synka i wiem ze On Ci bardzo pomoże w tych ciężkich chwilach które są przed Toba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny nerka boli.. mogę sie wysmarować amolem??
powiem wam, że się cholernie boję... bo duża torbiela... bo bolą nerki i nie widziałam jeszcze zarodka... więc taka niepewnośc i w ogóle:(
mało tego ja studiuję 80 km od domu.. dziś byłam od 8 do 19... i wiecie co... trzeba być na każdych ćwiczeniach... mam samoobronę.. no, ale z tego mam nadzieję, zwolnią mnie... ale zadali nam pracę... pracę na zaliczenie całego roku... wiecie jaką??
wymysleć temat na projekt edukacyjny i stworzyć taki projekt, a potem przekonać do niego jakąś placówkę np. szkołę... i tam przekonać dyrekcję, wychowawców, rodziców i dzieci aby ten projekt wdrożyli w życie... zajebiście co??

mam 2 miesiące na odbycie 6 tyg praktyk.... teraz.....ee:(

Ostatnia edycja:
Linnea, ja tez i co z tego? Maly jeszcze nie gotowy, a to on dyktuje warunki.
Ilona, ja bym po prostu dala cos cieplego - oklad zelowy, termofor... Cos co nie wnika w skore.

Cześć dziewczyny mam do was pytanie, w poniedziałek idę do szpitala na założenie pessara bo szyjka skrócona do 33mm, jak to jest z tym potem funkcjonować można chodzić czy trzeba koniecznie leżeć. przyznam szczerze że z moim adhd to ja nie uleżę długo a jeszcze malucha do szkoły muszę jakość doprowadzić HELP...???

reklama
kasiuleczka co do pessara to ja nie wiem bo ja mam zalozony szew i przy szwie gin kazal duzo odpoczywac i lezec przynajmiej pierwsze dwa tygodnie a potem powoli wlaczalam sie w normalny tryb zycia czyli oszczedzam sie nie dzwigam nie szarpie sie z niczym nie chodze szybko i wszystko to co spowodowaloby napiecie macicy nie wolno mi kompac sie w wannie musze brac prysznic zero seksu nie moge doprowadzac do zaparc itd wiec z pessarem nie pomoge

Ostatnia edycja:
Do góry