• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Klaczek, w bibliotekach sa tez organizowane kursy. Nie wiem jak jest w Anglii, ale chyba jak macie WTC to nauke masz za free, i oczywiscie jesli nie pracujesz lub masz niskie dochody.

Emy! dzidzius w suwaczku juz w przedostatnim okienku :-D

reklama
Aga_cina, w bibliotece pytalam. Nie mamy WTC, dokladniej nie mamy zadnych zasilkow - radzimy sobie bez i na razie sie daje. Popytam jeszcze - w sumie teraz moglabym troche mozgiem popracowac, a podciagnac komunikacje by sie przydalo. Lepiej sobie radzic. Kurcze, gadam po polsku, rosyjsku, ukrainsku, lemkowsku, radze sobie po slowacku, znam polski migowy i posluguje sie nim i... o kant d... potluc.

Dziewczyny siedzę i ryczę mam jeszcze większego doła.
Kubuś dziś z Klaudią odrabiał lekcje z polskiego,bbo tylko ona była go w stanie namówić ,żeby coś napisał.
Temat zadania był taki:
napisz kilka zdań o swoich koleżankach i kolegach ze swojej klasy.
Oto co napisał Kubuś.

Mam fajną klasę.
Chciałbym mieć więcej kolegów.
Jest mi smutno ,bo dzieci nie chcą się ze mną bawić .
Chcę być dobry ,ale nie umiem ,a dzieci tego nie wiedzą.
:-(:-(:-(:-(:-(
Jest mi strasznie przykro :baffled::baffled::baffled::baffled:
Najgorsze jest to,że jak on to pokaże to panie stwierdzą ,że to nie on pisał ,tylko ,że ja mu na pewno tak kazałam napisać.:crazy::crazy::crazy:
Bo on przecież nie wie jak jest ,on tego nie dostrzega :angry::angry::angry:

Dziewczyny czy możliwe jest że test ciążowy w dniu @ i dwa dni potem wyszedł pozytywny a ciąży nie widać na usg? wiem ze to głupie pytanie kurcze ale mam taki metlik ze szok, mam nadzieje że wszytsko sie dobrze skonczy narazie druga tabletka duphastonu i czekamy

Witam moje drogie...ale ten tydzień zasuwa,szokkk już czwartek:)))
Ania2403 kochanie ja tak miałam w ostatniej ciąży, test wyszedł mi pozytywnie, a jak poszłam do lekarza nic na USG nie było widać, po 5 dniach byłam u gina i wtedy zobaczyłam małą kropeczkę...także nie stresuj się i poczekaj,napewno wszystko będzie widać na następnej wizycie....
As76 kochana to co piszesz o kubusiu przeraża mnie bardzo,sama jestem mamą bardzo wrażliwego dziecka...musisz mocno uwierzyć w Kubusia, dać mu do zrozumienia,że dla Ciebie jest naj naj naj pomimo wszystko...i porozmawiać o tym co mu najbardziej przeszkadza w szkole wśród najbliższych kolegów...porozmawiaj z wychowawcą z pedagogiem wprost i powiedz co czujesz Ty co czuje Kubuś....Może to tylko chwilowy kryzys kubunia,może było jakieś wydarzenie co skłoniło go do takich zachowań...Ja w niego wierze mocno, to z pewnością mądry i bardzo wrażliwy chłopak, który w życiu da radę....u mnie w rodzinie też jest dziewczyna z autyzmem i poalkocholowaym zespołem FAS, ciocia z wujkiem adoptowali ją, bo nie mogli mieć własnych dzieci. Miała być zdrowym dzieckiem, nikt im nie powiedział w ośrodku,że jest obciążona chorobą a miała zaledwie 6 mcy...gdy skończyła roczek wszystko stało się jasne i....ciocia z wujkiem mogli ją oddać,ale wszyscy ją pokochali i została na zawsze...dziś ma 18 lat i mimo terapi ma czasami zachowania konwulsyjne, jednak jestem z tego dumna, bo zawsze mówi,że ciocia Agnieszka to jej najlepsza koleżanka:))))Trzymam kciuki za Kubusia, musi być dobrze:)))
Resztę dziewczyn pozdrawiam i mocno całuje:))))))))))))))

Ania - a w którym tygodniu było robione usg? Jeżeli usg robiłaś dwa dni po spodziewanej @, to raczej nic nie będzie widać. Może tydzień później ale też będzie wtedy sam pęcherzyk. Gdzieś ok 7 tygodnia widoczna jest fasolka.

As - te panie, to powinny chyba się dokształcić, bo nawet wiele osób u mnie na warsztatach z umiarkowanym upośledzeniem umysłowym zdaje sobie sprawę ze swojej niepełnosprawności i zachowania, a co dopiero twój synek. Co za piepszenie! Żal mi Twojego Kubusia. Chyba zaraz sama będę beczeć. Trzymajcie się, może jeszcze znajdzie swoje miejsce w klasie. Chociaż dzieci są niestety bezlitosne. Duża rola nauczyciela w tym, żeby uświadamiać i tłumaczyć. No ale jak nauczyciel głąb, to nic z tego nie będzie.

Ostatnia edycja:
O, rany... As, mnie przytkalo to wypracowanie Kuby. Pieprzyc panie w szkole, wazne ze Ty wiesz i ze on to napisal. Cos z siebie zrzucil... Kurde, ((%#%&**^) szkola.
Ania, moze za wczesnie poszlas do gina?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry