cześć laski
AS usmiech sam pojawia się na twarzy widząc takie wiadomości Bóg czuwa wkońcu Twoje dziecię to CUD

lekarz sam tak powiedział bez twojej owulki jest okruszek heheh

Kiedy powiecie dzieciom??? Ja tez biorę od początku luteinę 3x1 a teraz zmniejszył mi dawkę na 2x1 czy powinnam ją zmniejszyć bo sama nie wiem :/
kłaczku nie forsuj sie tak kochana odpoczywaj!!! W styczniu pewnie będziesz o takich godz wstawać a teraz?? Ujęłaś to wszystko o czym każda myśli tylko że TY umiejętnie rzucasz wszystkie myśli na klawiaturę
dolofka witaj zapalam świtełko dla twojego aniołka (*) nie mialam okazji i serdecznie gratuluję pod serduszkiem cudu

Ja na kazdej wizycie mam usg z czego jestem bardzo zadowolona bo widze szymonka

I co 3 tyg widzę i słyszę jego serducho ale też mam detektor kupiłam na allegro i mogę słuchać serduszka Szymonka kiedy zechcę fajna zabawka a tyle spokoju nam daje jak słyszymy nasze maleństwo

zjola przecież miejsce na wieściach masz zaklepane

Usłyszysz już niebawem
Życzę każdej z was kochane zobaczenia dwóch kreseczek i usłyszenia serduszka i co najwaziejsze urodzenia zdrowego, pięknego i krzyczącego bobasa w swoim czasie.

ilona1990 &&& za wizytę
kahaka dużo tego bierzesz ;/ Aby było wszystko ok to najwazniejsze

olusia81 nie pomogę nie znam się kochana na cholesterolu ale pewnie wygooglasz coś sensownego

Jak kolano nie zrobiłas sobie czegos po tym wypadku ???
czarna mam nadzieję że pomimo złego nastroju panującego u was ziemia będzie drżała &&&

miśkam o której jutro wizyta oczywiście że kciuki zaciśniete &&&&
Już się nie mogę doczekać testowania przez Was oj pod koniec miesiąca mam nadzieję przeczytać o przynajmniej 4 z was że są dwie kreseczki
lili a co u ciebie, widzę odpoczywasz od nas ???? Staranka mam nadzieję są??
ilonka24 czekamy na ciebie czekamy!!!! Buziaki
Mój wczoraj pojechał do Niemiec. Jutro przychodzą budowlańcy wczoraj taki opier.... dostali że aż sama na siebie jestem zdziwiona że się tak uniosłam ale ileż można czekać na tych debili mam do zrobienia dwa pokoje po 30 metrów więc tak to szybko nie pójdzie a do świąt mają to zrobić wszystko sufity zniżamy regipsy gładź tynk podłoga prąd a ci co chwila przekładają mi dzień w którym się zjawią jutro na 9 rano mają być zobaczymy!!! Jutro będe więc w domku grzecznie na nich czekać a jak nie przyjadą podziekuję im i to napewno nie grzecznie
Miłego dnia dziewczyny trzymam za Nas wszystkie kciuki kto jak nie MY zasługujemy na nasze wyczekiwane CUDA prawda???
Buziaki dla każdej!!!