• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja się pochwalę swoim brzuszyskiem :szok::szok::-D:-D:-D
Skoro teraz już jest taki to jaki będzie w 9 miesiącu :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

as śliczny brzuszek:)

Opowiem wam mój sen sprzed kilku dni:) śniło mi się, że robiłam sobie sama usg dowcipne:-):-):-) i oczywiście widziałam fasolinkę, według pomiarów stwierdziłam, że to 8 tydz:) ciekawe skąd taką wiedzę mam:):)
A swoją drogą to @ już powinna być, ale cisza...

hej!

as fajny bęc:)

a mnie minęły mdłości... za to ból brzucha w dole i jajniki to wielka udręka... masakra... a w krzyżu.... hoho....
brzuch też mam jak piłka... i bardzo widać.... tylko ja mam brzuch już okragły od samych cycków:-p

a i pomocy... kupkam 2 razy w tygodniu:wściekła/y:przez co mam ciągle balon w brzuchu i jest mi ciężko... piję aktivie, ale to na mnie nie działa.... więc co mi pomoże??
chciałabym już do lekarza... zobaczyc serduszko... powiem wam, że odkad minęły mdłości to mam obawy:-(
jutro idę załatwić praktyki:(

ilonko activia na tym etapie co ty jestes nie pomaga raczej na mnie zaczela dopiero dzialac w II trymestrze jak sie nie myle to w 22 tc jak bylam w szpitalu i do tej pory mi pomaga tylko w postaci serkow , musisz zaczac jesc wszystko w postaci musli, sliwki suszone a jak nie pomoze to ewentualnie czopek glicerynowy ale nie mozna stosowac go czesto zeby jelit nie przyzwyczaic a i jeszcze duzo wody mineralnej musisz pic zeby jelita zaczely prawidlowo pracowac :tak:
mnie to pomagalo;-)
buzki moje drogie

czesc dziewczynki:)

Lilijanna a u nas no cóż.. w środę wreszcie idę do szpitala usunąć ten guzek i mam nadzieję wreszcie rozpocząć jakieś staranka. W ogóle od ostatniego łyżeczkowania mam jakies dziwne te @... Przed mam plamienia póżniej dwa dni bólu i lekkiego krwawienia a 3 dzień to już całkowita końcówka.. Troche dziwny ten okres ..taki skompy, kiedyś miałam obfitsze.. Nie wiem czy to normalne..

As duży ten brzusio już masz..

Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i trzymam kciuki za Wasze fasolki... tyle ich tu już jest.. No i za staraczki naturalnie też :)

Ostatnia edycja:
cześć kobitki

igusiad &&&&&&&&&:D Przydałaby sie nowa fasoleczka :)

aniunia cześć kochana trzymam kciuki za środę&&&& a skapsze @ ja mam takie też i sie nie przejmuję mam nadzieję że po porodzie nie wrócą jakies obfitsze ;-)
ilonka24 jak twoje smopoczucie???? Czekamy :)
tialana monisiowata zapraszam na wieści mało się tam NAS robiiiii

A mi dzisiaj non stop z cyców leci:szok: i swędzi mnie lewy cycek a męża nie ma obok i sam człowiek musi sobie dawać radę :-p Słodkich snów

Nie nadrobie bo nie wydalam... Onaxxx - dobrze Cie widziec. Pisz czesciej bo brakuje tu Ciebie.
As, Ty wiesz - bebenek masz pokazowy.
Ilonka, wiecej blonnika. Razowy chleb, duuuzo warzyw - im wiecej tym lepiej, otreby pszenne, owoce, zadnych zamulaczy. Woda. Warto przed posilkiem wypic pol szklanki-szklanke wody.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry