Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dobro ma na imię Adrianna, ma 14,5 m-ca, blond włosy, jest zdrowa, jest wesoła, ma piękny uśmiech, błysk w oku i kocha mnie całym swoim serduszkiemGdzie jest to dobro??? Bo zlo to wiemy ze jest....
Zło? Poronienie, strata dziecka, nie ma uśmiechu, błysku w oku, nie ma niczego. Ale jest jedno, wiem, że jak przyjdzie mi zejść z tego świata to pierwszą osobą, która mnie przywita, przytuli, pośle uśmiech, będzie mnie kochać tam gdzieś, gdziekolwiek to jest całym swoim serduszkiem, a ja nie będę się bać, bo nie będę sama, będę miała dziecko przy sobie, moje dziecko, moje ukochane dzieciątko...Witaj, dla Twojego Aniołka zapalamCześć dziewczyny !
Chciałam do Was dołaczyć , bo sama stracilam ciaże w czerwcu. Dzis jestem znow w ciazy

Z iskierką wszystko w porządku
Ufff ulżyło mi.
Maleństwo ma 25,6 mm i ma się świetnie.
U mnie gorzej.
Zwiększył mi Luteinę ,bo trofoblast jest bardzo nisko ułożony i uciska na szyjkę.
Szyjka na szczęście zamknięta i wygląda dobrze.
Mam dużo odpoczywać i się nie stresować.
Tak się zagadaliśmy ,że zapomniał dać mi karty ciąży .Wypisał i schował do szuflady
Focie iskierki wklejam
i takie bucie zrobiłam