• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kahaka - dzięki, no niby sie tak planuje córeczkę ale..... wiadomo jakie ma sie myśli, jak sie w owu nie wstrzeli !!! :-p
poza tym pamiętam ciągle Twój suwaczek na 8 tyg a teraz juz 25 jutro skonczysz !!!!! :szok:
no a juz nie mówię o Kłaczku czy As !!!!!! zazdroszczę Wam kobietki i to jak pieron:( minął teraz rok, odkąd podjeliśmy próbę o dziecko a nadal cisza, nie ma w domciu płaczu maleństwa :( smutne ale wiem ze trzeba walczyć no ale ile jeszcze???????:(
ok juz nie smęcę :(

reklama
Kasia eeee tam za wcześnie.......... ja jakbym wiedziała to juz bym wstawiła hehe:) no ale taka mała rzecz a tak cieszy ..... tzn ten suwaczek:):-D ale świadomość ze rośnie w brzuszku mały człowieczek to dopiero uczucie :)
kłaczek pewnie ze warto ale czy zanim sie naprawdę uda nie wywiozą mnie do wariatkowa????? oto jest pytanie :-p:baffled::-D

Witajcie jak minął Wam dzień? Jak się czują przyszłe mamusie? Pozdrawiam i życze spokojnej nocy ;)
Darek.jpg

Dobry wieczór dziewczęta,widzę,że tu nasza Iloncia sie pojawiła...kochane,czy żadna z Was nie została mamusią prowadząc własną działalność gospodarczą???Buziaczki i dobrej nocki życzę:**

zosia - :P super synek
olusia - my jesteśmy równolatkami tylko ja z grudnia:P Nie ważne jak, ważne że mąż pamieta:P
As - nie ma co ryzykować, teraz studiowanie można zacząć w każdej chwili -dobra decyzja. No i zazdroszczę Ci takiego salonu - jest super - my narazie gnieździmy się w malutkim mieszkanku gdzie mamy 2 w jednym:P Dopiero jeśli uda mi się zajść w ciążę będziemy kombinować, bo mamy w alternatywie większe mieszkanie.
Karola ja właśnie poczytałam o tej cytomagaliii wiem że to strasznie ciężko ale lepiej się wstrzymać...Podobno to g....może być aktywne 3 mies w organizmie
Mam pytanie - znowu:) Czy wg Was dalej pić zioła ojca Sroki skoro jestem już po owulacji i marne szanse ale może załapałam??? Czy w razie czego nie zaszkodzą one dziecku?? Jak myślicie? Kompletny laik ze mnie w tej materii:P

Ostatnia edycja:
As, salon piękny, podziwiam za pomysłowość;) Ale ten czas mija- dopiero się dowiedziałyśmy,że w ciąży jesteś;)

Pozdrawiam, Dziewczynki i zdrówka życzę chorującym dzieciaczkom, a za wszystkie starające się kciuki trzymam;)

Ostatnia edycja:
reklama
Enya81
Mam pytanie - znowu:) Czy wg Was dalej pić zioła ojca Sroki skoro jestem już po owulacji i marne szanse ale może załapałam??? Czy w razie czego nie zaszkodzą one dziecku?? Jak myślicie? Kompletny laik ze mnie w tej materii:P

Nie znam się na tym, ale słyszałam, że wiele jest ziół, które
w pewnych okolicznościach mogą szkodzić- ja bym nie piła;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry