Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w czerwcu mamy slub koscielny i weselicho,bo jestesmy tylko po cywilnym i wiem,ze ten facet pragnie dzidziolka tak mocno jak ja i niedlugo zaczniemy dzialac.dodam,ze w maju tego roq byłam w szpitalu z podejrzeniem ciazy,ale okazalo sie,ze to ciaza biochemiczna.niezaliczana wogole do ciaz,bo nic sie nie rozwinelo poprostu okres mi sie przesunal,a wytworzył sie hormon i gdybym miala nieregularne cykle to calej tej sprawy by nie było i w szpitalu bym sie nie znalazła.ale strach znowu sie pojawił...:-(bylismy u genetyka,pocieszyl nas,ze jest duze prawdopodobienstwo,ze ciaza nastepna skonczy sie sukcesem tylko mam przyjmowac leki.wiec czesc juz biore,a druga czesc jak zajde.i wierze,ze sie uda;-) ty tez sie pozbierasz daj sobie czas zobaczysz bedziesz szczesliwa mama
Prawda! A wynik dobry.Kobietki: tak z innej beczki - robilam badanie krzywej cukrowej 50gr glukozy i wynik poziomu cukru
po 1h mam 91 to chyba dobry wynik (wynik przed podaniem glukozy to 74) ???
czy to prawda ze jak ten wynik jest dobry to juz wiecej nie robi sie tego badania w pozniejszych tygodniach?