Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

normalnie nie wiem jak to sie stalo...na dodatek stalo sie to na sam koniec a ja mam akurat dni plodne i dzis wypada mi owu z moich obliczen
Boze nigdy nam sie cos takiego nie zdazylo...nigdy sie nie zabezpieczalismy,zawsze byl to stosunek przerywany i w ciaze nie zachodzilam,poprostu ufalam mezowi.teraz postanowilismy sie zabezpieczyc,poniewaz mam ta cytomegalie( tzn nie wiem czy mam ja jeszcze) wyniki z przed 2 tyg były jeszcze podwojnie + choc juz blisko jest tego ujemnego wyniku,ale...i pewnie wiecie co chce naposac...jesli bede w ciazy to skonczy sie ona znowu w szpitalu...nie bedzie szans na sukces...jestem zrozpaczona:-( moj maz sie obwinia,mowi,ze to jego wina...tak bardzo pragnelam dziecka i pragne z calego serca,a tu znowu czeka mnie powtorka z tragedii...kolejne swieta beda straszne...
nie potrafie myslec pozytywnie... malami123 witam cie i zapalam dla aniolka (*)...
Z tymi budowlańcami to nie w Egipcie, oczywiscie są kontrakty ale raczej w Libii i w Iraku. Tutaj mamy kilka firm polskich działających w gazownictwie, ale nie potrzebują tłumaczy jak w innych krajach, chyba taniej znalezc egipcjanina mowiacego po polsku, a takich tutaj na pęczki..Emy - a nawiązać kontakt z jakąś firmą budowlaną w PL, która działa na miejscu w Egipcie, gdzieś w radio słyszałam, że polskie firmy ładnie tam działają i te typowo budowlane i te od cięższych konstrukcji. Czujesz, że potrzebujesz wyjechać na jakiś czas?
Jeden uśmiech, jedno spojrzenie i świat staje się kolorowy, nic nie jest istotne. Choć potrafi za skórę zaleźć.Jest rojber, ale my z A. też wojować lubiliśmy, więc co tu się dziwić. Ucałuję króliczka jak tylko wrócę z pracy
Nie wiem na ile z Was zauważyło, ale te co pamiętają Motyla12 to ma drugiego dzieciaczka - Rysia.![]()
PS A to moja królewna![]()