Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja byłam na L4 równe 4 tygodnie. Zawsze możesz wziąć L4 a potem np. opiekę na Córeczkę. Jedno i drugie masz płątne 80%.Ja mam w domu mała córeczkę i tak szczerze mówiąc to lepiej mi się opłaci byc na zwolnieniu niż płacić za opiekunkę, poza tym chyba nie jestem jeszcze gotowa na powrót do pracy..
proszę napiszcie jak to było u Was.

Residua deciduae et ovi (resztkii doczesnej i jaja plodowego) Fragmenta fetus ( fragmenty plodu)
Tyle wiem czyli nadal nie wiem co spowodowalo poronienie co sie staloJa juz nie rozumiem nic![]()
![]()
Nie panikuj .Witam Was kochane...witam nowe aniołkowe mamusie(*)toświatełkodla waszych aniołków....mnieogarnia powoli stres,mam koszmary,że straciłam ciąże i objawy ciążowe jakby znikły...do wizyty jeszcze 6 dni a ja do tej pory to osiwne z nerwów.powracają obrazy sprzed 7 miesięcy i zaczynam panikować...dziewczynki pomódlcie sie za mnie i za moje malenkie szczęście,żeby teraz nie opuściło nas...tak sie boję. 20.12 w dzień wizyty to dokładnie 7 miesięcy od zabiegu...kochane miłego dnia życzę i dużo spokoju:*buziaki
Jeśli nie jesteś gotowa to się nie pchaj .Dziewczyny mam pytanie,
jak długo po stracie dzidzi wróciłyście do pracy?
Ja mam jeszcze macierzyński do 18 grudnia, a później chcę iść na zwolnienie.
Czy któraś brala zwolnienie, jak długo można brać je?
Ja mam w domu mała córeczkę i tak szczerze mówiąc to lepiej mi się opłaci byc na zwolnieniu niż płacić za opiekunkę, poza tym chyba nie jestem jeszcze gotowa na powrót do pracy..
proszę napiszcie jak to było u Was.