as76 kurcze to gdybym ja odrazu wiedziała,ze ty jestes dogoterapeutka to bym pisała na pw o swoich problemach z arnoldzikiem

wabi sie aro,ale ja tak na niego mowie

ma swoje jazdy,ale ewidentnie upodobal sobie pana i jest koalicja jadrowa

mam nadzieje,ze mu przejdzie to piszczenie.jesio musze nad nim popracowac,bo nie znosi jak ktos biegnie lub sie trzepie w zasiegu jego wzroku

.
emy nie wierze w to co sie tam stało...o takich przypadkach słyszy sie zazwyczaj w tv.tak jak kazda napisała walczcie o to,zeby winni zostali ukarani...jesli chodzi o odnalezienie rodzicow tych dzieci to ciekawe jak oni sie beda zapatrywac na wszczecie postepowania w tej sprawie.moze nawet nie wiedza,ze jest wiecej takich rodzin...ja mialam siostre ktora urodziła sie z zespołem downa.lezała w szpitalu zima w grudniu i połozna otworzyła na oscierz wielkie okno salowe w ktorym lezaly noworodki ona dodatkowo była wczesniakiem i kasia dostała zapalenia płuc i oskrzeli i po tyg zmarła...moja mama nie darowała tej kobiecie i wreszcie poniosła kare,a moja druga siostre rodziła juz w innym miescie...walczcie bede trzymac &&. a ja dzis mialam urwanie glowy w pracy...mnostwo osob kazdy kupuje sukienki na sylwestra i pozniej padnieta bylam jak mops.poszlam jesio do marketu kupilam prezent dla mamy piekne perfumy,karme dla pieska i troche chemii i zanim doszlam do domu to myslalam,ze umre.w dodatq jak szlam to bardzo zakreciło mi sie w glowie tak,ze wpadłam na kobite z psem a ta az mnie zlapała za ramie,bo bym poleciała...

pytanie co sie stało??? zmeczenie???? kochane powiedzcie mi czy wy czasem tez macie takie klucia w macicy??? nie podczas @,ani dni plodnych tylko tak czasami???? bo ja tak mam tylko teraz pytam,bo wczesniej zapomnialam albo pytałam,ale nikt mi nie odp i nie wiem

to juz trwa jakis czas tzn dawno juz to zaobserwowałam pytałam siostry i ona tez tak ma i psiapsiolka ale ciekawa jestem od czego to...pozdrawiam kochane milego wekeendu.
MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) * ...