reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola ja bym pojechała do szpitala.
Niekiedy występuje krawawienie podczas ciąży i mija ,a niekiedy to rzeczywiście jest poronienie.
Nic jeszcze nie jest stracone,dopóki nie sprawdzone...
Jakby co to taka ciąża traktowana jest jak biochemiczna czyli taka ,która się nie przyjmuje z jakiegoś powodu ...
Ale cuda się zdarzają ....
Jedź na ostry dyżur i niech Cię zbadają ...:baffled::baffled::baffled:

reklama
Ivycy- przykro mi! Swiatelko dla Aniolka(*)
misiaczek18- swiatelko dla Aniolka(*)
Przykro mi!

Mart81-To ciezkie forum... temat ciezki
ale dziewczeta tutaj sa wspaniale i potrafia wspomoc psychicznie zwlaszcza kiedy czujesz ze nikt wokolo Cie nie rozumie to one tutaj wlasnie to potrafia i umieja zrozumiec uczucia ktorych doswiadczasz.

Ja tez probuje odciac sie od tego zeby psychicznie sie zregenerowac nie myslac o tym co sie stalo ...
wszytko wokol i tak o tym przypomina w kosciele Dzieciatko Jezus i Maryja do ktorych sie modlilam i werzylam ze jako Matka Jezusa zrozumie i pomoze...
Wszystko przypomina ze jeszcze w tamta niedziele nasz synus byl w brzusiu i mial sie wspaniale... Wszystko dziala na wspomnienia nawet spodnie, ktore nagle przestaly byc zamale i plaszcz bo stal sie luzny....gdy zamykam oczy.. widze obraz z usg-na ktorym podgladalam jak sie synus ma i jak ssie kciuka albo drapie sie po glowie...
Nie da sie zapomniec...z czasem czlowiek przyzwyczaja sie do bolu...
Ja chodzilam do psychologa wygadac sie...po drugiej stracie w 18 tyg ciazu w maju 2011 bylam w glebokiej depresji( jak twierdzi moj psycholog!)ja uwazam z depresji wyszlam dopiero jak sie dowiedzialam ze jestem w nieplanowanej tak szybko ciazy( pamietacie moj suwaczek- jeszcze siennoe staramy ale moze bedzie niespodzianka!) byla i to wspaniala w dniu Dziecka Utraconego dowiedzialam sie ze jestem w ciazy!!
Dzidzia rosla wszystko bylonpod kontrola- jak twierdzili lelarze z najlepszego szpitala w miescie.Dzidzia rosla. Badania idealne, szyjka pod kontrola...
Najpiekniejszy prezent Bozonarodzeniowy myslalam sobie!
2 styczen- mokrawo za chwile wystrzal- ciekna wody- znow nic nienda sie zrobic!! Znow ta pustka... w brzuszku i w sercu!!!
Przytulam was kochane!!

Ostatnia edycja:
Witam
biggrin.gif

Testowalam dzis innym testem i wyszla jedna gruba keracha po drugiej sladu nie ma wiec nie wiem co jest grane? Cyce bola krzyz tez masakra. Ide na bete zobaczyc co tam naprawde slychac a pozniej do fryzjera.
Buziaki

karola, przykro mi, ale może faktycznie jest jeszcze nadzieja. Trzymam kciiuki
ivycy bardzo mi przykro,przytulam. Dla Twojego Aniołka (*)

Witajcie :-)
Malami dostalas juz @?
Zafasolkowane jak sie czujecie?
Mnie boli krzyz i troche brzuch tak samo mialam jak bylam teraz w ciazy ze zaczely sie objawy od bolu w krzyzu (bo ja mam macice tylozgieta i wszelkie bole mam zazwyczaj krzyzowe). w nocy tez siusiu wstawalam. Czekam jeszcze na @ moze przylezie. Test boje sie zrobic i nawe nie mam go w domu wiec mnie nie kusi :-) Policzylam sobie tez dni od zaplodnienia do terminu @ Wtedy a teraz i wszystko sie zgadza wtedy mialam przytulanka 20.09 a 3.10 byl termin @ (14 dni) i juz jej nie doatalam teraz jest podobnie przytulanka 25 a dzis 7 (czyli 14 dni) krzyz boli. Moze to zbieg okolicznosci moze przez poronienie sie poprzestawaialo ale to troche dziwnie nie? sama nie wiem co myslec. Co o tym mysliscie?

hej bobofrutek @ już jest od 6.01 sie zaczeło wieczorem i dobrze ze wypadł to weekend bo wytrzymac nie moge,tez mam tyłozgiecie i krzyzowe bóle,straszne to...a leje sie ze mnie jak....cały weekend leżałam bo inaczej to w pieluchach bym musiała chodzic.Wiec u mnie już wszystko jasne ....

Karola 1388 ja tak samo jak dziewczyny...zaliczyłabym szpital na twoim miejscu,nie wazne co na pogotowiu powiedzieli,wciąż trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77
Bobofrutek i tez wyszedł test z 2 kreskami a pozniej juz nie i dostałam @ wiec moze to były pozostałosci ,ale sprawdz krew dla pewnosci kochana
Kłaczek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie ja tylko na sekundę .
Nie pisałam wczoraj do was ,bo nie miałam czasu...
I tak:
rano byłam na spotkaniu pielgrzymkowo-opłatkowym w Warszawie,potem poszłyśmy jeszcze z Klaudia na rurki z bita śmietaną i gofry ze świeżymi owocami ;-);-).
Wróciłyśmy do domu na 14.30 :-D:-D
Szybki obiad i dobrze ,że kurczak był upieczony poprzedniego dnia ,to tylko teściowa ziemniaki dogotowała ,a ja zrobiłam surówkę. ;-):tak::-):-)
O 17 mąż pojechał z teściową do chirurga z nogą ,a potem mieli jechać do znajomej ,a my z Klaudią siup do auta i pojechałyśmy na WOŚP :-D:-D:-D
Akurat w mojej byłej podstawówce był sztab i wszyscy znajomi .
I tu ciekawa historia :-D:-D:-D

Jak tylko weszłam to pierwsze pytanie ,a gdzie psy?
Pyta sztabowa Ania
No w bagażniku ;-):-):-)
To dawaj mówi Ania,zrobimy dodatkową atrakcję dla dzieci.:tak::tak:
Ty idź po psy ,a my ogłaszamy ,że sceny ,że pieski przyszły i zapraszamy dzieci do wspólnej zabawy ;-):-):-)
Wracam z psami a ochroniarz ,ale z psami to nie wolno :no::no::no:
W tym samym czasie podchodzi dyrektorka szkoły i współorganizatorka .
Proszę ich wpuścić ,te psy jak dzieci i one mogą zawsze tu wejść .:-D:-D:-D
Jak weszłam z psami to już miski z wodą i pokrojoną kiełbaską w kostkę naszykowane były i kolejka dzieciaków już się tworzyła :szok::szok:
Zrobili nam taki kącik obok straży dla zwierząt i miałam jeszcze 2 osobistych ochroniarzy strażników do pomocy.
Psy oczywiście na widok dzieci zakręciły się na maksa i dały super popis.:tak::tak:
Były slalomy w marszu ,ósemki,turlanie,zdechł pies,łapa,głos,milcz i inne komendy .
Karmienie z ręki i głaskanie ile kto chciał.
Psy się tylko rozkładały góry kołami":-D:-D
Psy i dzieci miały świetną zabawę ,a ja dosłownie zapomniałam ,że w ciąży jestem :-D:-D:-D:-D

Nawet do fotek pozowaliśmy i przysłali do nas fotoreportera :szok::szok::-D:-D:-D
I tym oto sposobem po raz 6 mój pies i ja zbieraliśmy na WOŚP ,pomimo tego ,że w tym roku nie mieliśmy puszki ani identyfikatora:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Wróciłam do domu padnięta na maxa po godzinie 20 ,ale szczęśliwa ,że aż mnie roznosiło.:-D:-D:-D
Fajnie jest pomagać !!!!
Daje to tyle radości :-D:-D

Ostatnia edycja:
karola bardzo mi przykro, przytulam. ale też trzymam za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&
kłaczku gratulacje raz jeszcze! zdrówka dla Was życzę!

Pozdrawiam cieplutko!

Ostatnia edycja:
A miało być lepiej w tym roku, kończył sie samymi nowymi fasolkami, a tu początek roku, a już takie złe wieści, światełka dla nowych aniołków
[*]
[*]
Karola trzymaj sie kochana,
As dzień miło spędzony.
Gosiulek zmieniłaś avator i w pierwszej chwili nie poznałam, ze to ty piszesz
Kłaczku super gratuluje

U mnie jak narazie dobrze, czasem myśle że aż za dobrze, nie mam żadnych ojawów, czuje się poprostu świetnie. wizyta w piatek to będę może coś wiedziała, chociaż usg dopiero w nastepnym tygodniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ivycy- bardzo mi przykro z powodu Twojej straty , zapalam światełko (*), zostań tu z nami myślałaś już może o jakichś badaniach po tym co się stało?
Misiaczek- chyba się jeszcze nie znamy , zapalam światełko(*) bardzo mi przykro z powodu Twojej straty:-(

Karola- co u Ciebie?Jak się czujesz?

Kłaczek- suuuuuper !!!!!!! moja gratulacje!!!!!!tak się cieszę:-)

Kasiaa- to trzymam kciuki za wizytę , fajnie ,że się dobrze czujesz.

Do góry