anunnia dobrze bierzesz
dawka tam jest 0,4 więc jest ok.Ja tez go biore.Musze pojść kupic bo sie konczy ale moze wybiore jakis fiolik bo chyba jest tańszy.
Karola kibicuje ci z całego serca.
Czarna co tam??
Emy jak sie czujesz?
Karola wiesz ze sie poryczałam jak czytałam jak piszesz o swojej Fasolce.
Bo ja to uwazam ogólnie że nie chcemy już złych wiadomosci , teraz tylko musi byc dobrze.I BASTA!!!!
dawka tam jest 0,4 więc jest ok.Ja tez go biore.Musze pojść kupic bo sie konczy ale moze wybiore jakis fiolik bo chyba jest tańszy.Karola kibicuje ci z całego serca.
Czarna co tam??
Emy jak sie czujesz?
Karola wiesz ze sie poryczałam jak czytałam jak piszesz o swojej Fasolce.
Bo ja to uwazam ogólnie że nie chcemy już złych wiadomosci , teraz tylko musi byc dobrze.I BASTA!!!!
Ostatnia edycja:
.musze czytac co u was slychac,pisac co u mnie...nio i tez to co dla mnie jest wazne to wasza wiedza w pewnych sprawach.z racji tego,ze jestesmy z roznych rejonow Polski i kazda ma kontakt z roznymi lekarzami mozecie podpowiadac mi co lepsze,co gorsze jak interpretowac pewne sprawy.ile razy jest tak,ze nie wiem czegos,zastanawiam sie nad czyms to nie szukam odpowiedzi w googlach tylko mowie do meza,ze zapytam dziewczyn napewno beda wiedziec i pomagacie mi i to jest super.zreszta moj maz tez juz sie przyzwyczaił,ze mam kolezanki w sieci i sam nawet czasem mowi zebym was sie spytała o cos