Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo jak mi czasem przycedzi w plecy to biore go za ,,szmaty,, i targam na śpiąco do swojego łozka.
a ze juz jest taki wysoki jak ja to mam co targać , ale rano on i tak nic nie pamięta i sie śmieje ze chyba lunatykuje ze spi u siebie a zasypiał ze mną.Staraj się, walcz. Ja bym spróbowała, naprawdę.Prija0 chetnie bym Ci pomogla,ale ja w tym temacie jestem zupelnie zielona.Chociaz moze ktoras z dziewczyn bedzie wiedziala.Wiesz,caly czas mysle,ze powinnam cos zrobic,powinnam zapytac w szpitalu,USC czy nie jest za pozno,chociaz nie wydaje mi sie,aby takie sprawy ulegaly przedawnieniu.Moj maz zauwazyl,ze o czyms ciagle mysle,pytal czy wszystko ok?Nie mowilam Mu jeszcze o tym.Nie wiem jak zareaguje,On chyba juz sie pogodzil,ze dzieciatka nie ma,nie wiem czy bedzie chcial rozdrapywac rany.Ale ja czuje,ze musze to zrobic jesli to mozliwe.Mozesz mi powiedziec co pierwsze trzeba zrobic?
Moj maz zauwazyl,ze o czyms ciagle mysle,pytal czy wszystko ok?Nie mowilam Mu jeszcze o tym.Nie wiem jak zareaguje,On chyba juz sie pogodzil,ze dzieciatka nie ma,nie wiem czy bedzie chcial rozdrapywac rany.Ale ja czuje,ze musze to zrobic jesli to mozliwe.