Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w tym zespole antyfosfolipidowym bada się przeciwciała przeciwkardiolipinowe, ACA.? bo chciałabym zrobić na własną rekę a nie wiem o co poprosić w laboratorium czytałam że te badanie jest miarodajne do 6 tyg po zabiegu czy to prawda?
hashimoto to przewlekle zapalenie tarczycy ktore czesto laczy sie z niedoczynnoscia tarczycy. jest to choroba autoimunologiczna, co oznacza ze nasz uklad jest na tyle silny ze niszczy nasza tarczyce. po pierwszej stracie to wlasnie bylo podejrzenie straty, ale po drugiej martwej ciazy i kompleksowych badaniach znaleziono wlasciwa przyczyne. obie choroby sa tak naprawde zwiazane z ukladem autoimmunologicznym. moj organizm traktuje ciaze jak intruza i okolo qp tygodnia posyla mu skrzep i tym samym odcina doplyw wszystkich niezbednych skladnikow. powiem szczerze, ze nielatwo zyje sie z taka swiadomoscia.
zestaw badan, musialabym odkopac, bo ja juz prawie rok po badaniach.
hashimoto to przewlekle zapalenie tarczycy ktore czesto laczy sie z niedoczynnoscia tarczycy. jest to choroba autoimunologiczna, co oznacza ze nasz uklad jest na tyle silny ze niszczy nasza tarczyce. po pierwszej stracie to wlasnie bylo podejrzenie straty, ale po drugiej martwej ciazy i kompleksowych badaniach znaleziono wlasciwa przyczyne. obie choroby sa tak naprawde zwiazane z ukladem autoimmunologicznym. moj organizqm traktuje ciaze jak intruza i okolo 10 tygodnia posyla mu skrzep i tym samym odcina doplyw wszystkich niezbednych skladnikow. powiem szczerze, ze nielatwo zyje sie z taka swiadomoscia.
zestaw badan, musialabym odkopac, bo ja juz prawie rok po badaniach.
Gatto a czy ma to jakieś znaczenie? Na USG było widać, że to jest tak z boku ale lekko u góryNad czy pod lozyskiem (woreczkiem z embrionem)?
slogam, tulam mocno, ja zrobilam badania po drugim poronieniu i udalo mi sie poznac przyczyne. z genetycznych nic nie wyszlo, ale za to zespol antyfosfolipidowy. no i przeszkoda w zajsciu w ciaze, czyli hashimoto.
badania kosztowaly mnostwo kasy, ale nie zaluje, bo przynajmniej znam przyczyne.
tulam mocno i swiatelka dla wszystkich naszych aniolkow.