K
kobietka22
Gość
Karola- no to faktycznie nieciekawa sytuacja, moja mama jest w porządku wiadomo ma swoje wady ,ale się nie kłócimy i jest dobrze puki co, rozumiem ,że dla Was wynajem to jedyne wyjście i dobrze możecie się sami sobą cieszyć u nas jest tak ,że zawsze ktoś z nami jest też bym wolała coś wynająć ,ale nas na to nie stać niestety:-(
Enya- dzięki za słowa pocieszenia też się pocieszam tym ,że kobiety w szpitalu były też w ciąży i brały leki normalnie ,a na moim leku pisze na ulotce ,żeby w razie ciąży poradzić się lekarza ,nie jest jednoznacznie zaznaczone ,że nie wolno trochę mi stres odpuszcza co będzie to będzie nie mamy wpływu na pewne sprawy wierzę ,że tak czy siak będzie dobrze
As- leż kobieto i leniu**** ile możesz
trzymam cały czas za Was kciuki &&&&&&&&&&&
a my z M dziś wyjeżdżamy do teściów na weekend las świeże powietrze spacerki
Enya- dzięki za słowa pocieszenia też się pocieszam tym ,że kobiety w szpitalu były też w ciąży i brały leki normalnie ,a na moim leku pisze na ulotce ,żeby w razie ciąży poradzić się lekarza ,nie jest jednoznacznie zaznaczone ,że nie wolno trochę mi stres odpuszcza co będzie to będzie nie mamy wpływu na pewne sprawy wierzę ,że tak czy siak będzie dobrze

As- leż kobieto i leniu**** ile możesz
trzymam cały czas za Was kciuki &&&&&&&&&&&a my z M dziś wyjeżdżamy do teściów na weekend las świeże powietrze spacerki
nawet po takich obfitych,tresciwych posiłkach po ok 30 minutach jestem znowu głodna.nie mowie oczywiscie o sytuacji w ktorej po zjedzeniu zwymiotuje,bo wtedy wiadomo,ze bede głodna,ale nawet jesli nic nie zwroce to musze po 30 min zjesc
nie wiem czy to jest normalne??? pozatym od wczoraj boli mnie głowa...juz ciezko wytrzymac ehh.dzis jestem nie do zycia dosłownie...

Ale nie łam się, ja się pocieszam że jak przyjdzie wiosna to od razu będzie lepiej. A co do długów po teściowej to mój mąż też spłacał bo wzięła jeszcze kredyt na nasze wesele i nie zdążyła spłacić wszystkiego....Na szczęście dużo tego nie było