• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny, chciałam do Was dołączyć - tydzień temu dowiedziałam się, że serduszko mojej fasolki przestało bić to był 9 tydzień - 2 tygodnie wcześniej słyszałam bijące serduszko. W środę został wykonany zabieg łyżeczkowania. To już drugie moje poronienie(pierwsze było w 4-5 tygodniu bez łyżeczkowania). Lekarz sugeruje badania genetyczne, a mi brakuje siły na jakąkolwiek walkę. Mam 30 lat i tak bardzo chcieliśmy już mieć dzidziusia - a teraz boję się kolejny raz przez ten koszmar przechodzić.
zapalam światełko (*)
Witaj na forum .
Życzę Wam ,żebyście zostały mamą wkrótce tak jak ja już niebawem....
a tu wklejam ostatnią swoją sukienusię karolinki

reklama
Cześć dziewczyny:) Witam też nowe aniołkowe mamy...bardzo mi przykro:( U mnie juz troszkę ponad tydzień,niby łez mniej,ale i tak siedzę teraz z melisą:( Lada dzień wraca mój gin z urlopu...pewnie wyniki badań tez juz będą...boję się tego...boję się,że jednak z innej przyczyny stało sie to co się stało,a nie tak jak lekarze podejrzewają (przetoczenie krwi u bliźniat jednokosmówkowych i prawdopodobnie jednoowodniowych)...Jasna cholera...gdyby nowe siły i nastrój szło kupić w sklepie...;)

As jesteś niesamowita kobita:) Tylko brać przykład i tak pozytywnie podchodzić do zycia:)
kochana bo człowiek to cyborg ,nawet nie wie ile może znieść .
Moja szkrabizna się jeszcze nie urodziła ,a ja już planuję wyjście z nią na pielgrzymkę do Częstochowy .;-):-):-)
To trzeba być wariatem .:-D:-D:-D:-D:-D
Dokładnie takim jak ja :-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Witam nowa Aniolkowa Mame,zostan z nami,dziewczyny sa super,pomoga,doradza,wysluchaja,a najwazniejsze to zrozumieja.

As
jestes prawdziwa mistrzynia w tych robotkach recznych,wydawalo mi sie,ze ja jestem w tych sprawach uzdolniona,no ale przy Tobie wymiekam:biggrin2:
A u mnie smutny dzien,bylam na pogrzebie mojej kolezanki z liceum,zmarla na raka,osierocila 7-letniego Kubusia.Strasznie smutna ceremonia.Nie moge uwierzyc,byla w moim wieku,35 lat,o wiele za wczesnie aby odchodzic.:-(

Witam
Witam nowa Aniolkowa Mame,zostan z nami,dziewczyny sa super,pomoga,doradza,wysluchaja,a najwazniejsze to zrozumieja.

As
jestes prawdziwa mistrzynia w tych robotkach recznych,wydawalo mi sie,ze ja jestem w tych sprawach uzdolniona,no ale przy Tobie wymiekam:biggrin2:
A u mnie smutny dzien,bylam na pogrzebie mojej kolezanki z liceum,zmarla na raka,osierocila 7-letniego Kubusia.Strasznie smutna ceremonia.Nie moge uwierzyc,byla w moim wieku,35 lat,o wiele za wczesnie aby odchodzic.:-(

Hona ja juz tutaj wypłakuje sie od ponad tygodnia:( Wiem,że dziewczyny są mega kochane,bardzo cenie ich wsparcie:)
Jest mi przykro z powodu śmierci koleżanki...dziwny jest ten świat...młodzi odchodzą...dzieci odchodzą...

reklama
As, zdolna bestia! Sorki, ze przegapilam te poprzednie 2 sukieneczki
:zawstydzona/y:
Emka, nie zamartwiaj sie na zapas! Trzeba byc dobrej mysli!

Hona, niestety tak to juz jest, ze smierc przeplata sie z nowym zyciem. Gdzies umiera czlowiek, by gdzie indziej mogl sie urodzic nowy. Zycie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry