K
kobietka22
Gość
Karola -mi się zrobiły rozstępy na pupie jak utyłam i ja się smaruję oliwką dla dzieci
będę trzymała kciuki za wizytę&&&&&&&&&
As- kurcze kochana trzymam za Was kciuk i będę się za Was modlić nic więcej nie jestem w stanie zrobić, ale z całego serca Ci życzę ,żeby mała jeszcze zaczekała z przyjściem na świat.
Kłaczek- no proszę to już masz w planach drugiego maluszka gratuluję i podziwiam
Gatto- no zawsze ten grosz do grosza się uskłada
a ja miałam dziś iść do skarbówki po pity ,ale mi się jakoś nie chciało i pójdę jutro.Wszystkich rozliczyłam tylko nie nas bo M jeszcze nie dostał rozliczenia z poprzedniej pracy.
będę trzymała kciuki za wizytę&&&&&&&&&As- kurcze kochana trzymam za Was kciuk i będę się za Was modlić nic więcej nie jestem w stanie zrobić, ale z całego serca Ci życzę ,żeby mała jeszcze zaczekała z przyjściem na świat.
Kłaczek- no proszę to już masz w planach drugiego maluszka gratuluję i podziwiam
Gatto- no zawsze ten grosz do grosza się uskłada
a ja miałam dziś iść do skarbówki po pity ,ale mi się jakoś nie chciało i pójdę jutro.Wszystkich rozliczyłam tylko nie nas bo M jeszcze nie dostał rozliczenia z poprzedniej pracy.

u mnie wszystkie wyniki były w normie. Mam pytanie czy jeśli miałam infekcję (upławy) to mogła to byc przyczyna poronienia? My starania zaczynamy pod koniec tego miesiąca po trzech miesiącach od poronienia... Będę Wam jeszcze pisać żebyście trzymały &