reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kwiatuszek23 myślę, że powinnaś odczekać, dla bezpieczeństwa jeśli będą to antybiotyki ja poczekałabym do następnego cyklu, musisz sama osądzić lub skonsultować to z lekarzem

reklama
kwiatuszek zalezy jakies bierzesz te leki.Ja mam silny antybiotyk na 2 tyg.,w ulotce bylo,zeby absolutnie nie przyjmowac w czasie ciazy albo kiedy sie planuje ciaze ale jak mowie ja mam jakis silny lek,ktory niszczy nawet chlamydie.

Lepiej sie wyleczyc,nawet drobne infekcje powoduja pozniej zapalenia pecherza,klopoty z nerkami itp.
Alczkolwiek znam dziewczyny,ktore o bakteriach dowiedzialy sie juz w ciazy i sie leczyly i dzieci sa zdrowe,mysle tu o ureoplazmie.

Trudno gdybyc,kazda z nas ma pewnie co innego,najlepiej zrobic wymaz i po sprawie.

Gatto z ta wódka to sie uśmiałam;p;p;p ale jak popije to jest gorzej bo mi się na żale zbiera... I zawsze cos powiem głupiego:zawstydzona/y: no nic poczekam tydzien na te wyniki mam nadzieję że nic z nich nie wyjdzie bo juz chce się starać:-D

Wiecie co, coz za ironia, przeciez sa dziewczyny, ktore wpadaja, ktore nie robia tych wszystkich badan, nie maja pojecia co to toxoplazmoza i jaka grupe krwi maja. Nie sa ABSOLUTNIE w zaden sposob przygotowanie na macierzynstwo, albo inaczej... na ciaze. Testy beta robia w 10 tc jak sie zorientuja....lataja po dysko-blysko, pracuja, szoruja kafelki w domu i Bog wie jeszcze co. Potem rodza zdrowe dzieci jakby nigdy nic.
Gdzie tu sprawiedliwosc ja sie pytam?

Ja miesaic temu mialam sie "postarac" akurat mi owulacja wypadla w Walentynki wiec byloby fajnie ale poszlam jeszcze 13 lutego do gina,bo zaczelam schizowac i mi wyszukala nowe problemy wiec odlozylismy starania.

Gatto z ta wódka to sie uśmiałam;p;p;p ale jak popije to jest gorzej bo mi się na żale zbiera... I zawsze cos powiem głupiego:zawstydzona/y: no nic poczekam tydzien na te wyniki mam nadzieję że nic z nich nie wyjdzie bo juz chce się starać:-D

Tak mi sie wyrwalo, skojarzenie z dezynfekcja :) Ale kieliszek wina do kolacji nie zaszkodzi, a potem do roboty!! :zawstydzona/y:

Gatto one też ronią, ale masz rację, ta mniej odpowiedzialna część kobiecego świata ma jakby więcej szczęścia, chociaż może ironia losu jest taka, że wiele z nich wolałoby być na naszym miejscu a my mieć brzuszki jak one.. Dziwne to wszystko:baffled:

reklama
Ja miesaic temu mialam sie "postarac" akurat mi owulacja wypadla w Walentynki wiec byloby fajnie ale poszlam jeszcze 13 lutego do gina,bo zaczelam schizowac i mi wyszukala nowe problemy wiec odlozylismy starania.

Asz! Tak zmarnowac ..... My w Walentynki wyladowalismy na pogotowiu, tam sie dowiedzialam, ze sie lozysko odkleja i na nastepny dzien juz bylo po wszystkim....a buuuu

Do góry