• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kobietka może nie będzie tak źle u tego zębologa :)
U mnie są święta, bo mama jest po operacji i z siostrą nie chciałyśmy jej obciążać, a że ja mam większe m niż siorka to padło na mnie. Przygotowaniami dzielimy się na pól. No ale będzie 10ciu ludzia :D więc trzeba ich nakarmić ;)

Duncus ja nie mam pojęcia ale mnie kilka razy kłuło w okolicach serca, ale ja nerwusek jestem :D straszny, więc myślę, że to nerwobóle

Aniii nie martw się może się odnajdziesz w czyjejś odpowiedzi i wtedy napiszesz personalnie, a póki co pisz co u Ciebie - też się miło czyta ;)
I jak wizyta???
Dobre :))))) no to ja jestem z tych Bożych osiołków :D

oooo raaaany!!! Lena baaardzo przytulam...trzymaj się kochana....rany to takie przykre...domyślam się co teraz przeżywasz...bardzo, ale to bardzo przytulam...

Hej Kochane, ja wczoraj byłam u ginekologa. Innego niż ostatnio. Facet wykazał się wielką wrażliwością na moje problemy i byłam tym szczerze zaskoczona :) zawsze to poczucie, ze komuś zależy żeby pomóc pomaga. 5 dnia cyklu mam zrobić poziom hormonów z racji na moje długie cylke (37-40 dni). Powiedział też, że mógłby mi zrobić różne badania na bakterie ale woli dać mnie i mojemu mężowi od razu antybiotyk, który przeczyści nasze organizmy z bakterii (a nawet jakby nie było, to nie wpływnie na pewno negatywnie). Starana mogę zacząć dopiero od 1 czerwca :( dla mnie to mega okropnie długi czas, choć wiem, że niektóre z Was muszę odczekać dużo więcej :(... Może wykorzystam to na spalenie zbędnej tkanki tłuszczowej :) będzie przynajmniej pożytek. Mam tylko taki mały problem, że tabletek anty mój organizm nie toleruje a gumek nie toleruje moja psychika, czuję się po prostu niekomfortowo :/ więc nie wiem jak to rozegrać. Do tej pory używałam urządzenia LadyComp ale po ostatnich zdażeniach nie miałam ochoty go używać i się rozregulował i musi minąć troszę czasu zanim znowu się "wgra" w mój cykl.

Pozdrawiam Was gorąco ;-)

witajcie.
nie czytam ,a jedynie daję znak ,że my trwamy dalej.
jutro będzie 33 tc.
To cud ,że tak długo trwamy w dwupaku.
Marzymy jeszcze o tygodniu może dwóch....

pozdrawiam
Aneta z Karolinką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry