Hej Kochane, ja wczoraj byłam u ginekologa. Innego niż ostatnio. Facet wykazał się wielką wrażliwością na moje problemy i byłam tym szczerze zaskoczona

zawsze to poczucie, ze komuś zależy żeby pomóc pomaga. 5 dnia cyklu mam zrobić poziom hormonów z racji na moje długie cylke (37-40 dni). Powiedział też, że mógłby mi zrobić różne badania na bakterie ale woli dać mnie i mojemu mężowi od razu antybiotyk, który przeczyści nasze organizmy z bakterii (a nawet jakby nie było, to nie wpływnie na pewno negatywnie). Starana mogę zacząć dopiero od 1 czerwca

dla mnie to mega okropnie długi czas, choć wiem, że niektóre z Was muszę odczekać dużo więcej

... Może wykorzystam to na spalenie zbędnej tkanki tłuszczowej

będzie przynajmniej pożytek. Mam tylko taki mały problem, że tabletek anty mój organizm nie toleruje a gumek nie toleruje moja psychika, czuję się po prostu niekomfortowo :/ więc nie wiem jak to rozegrać. Do tej pory używałam urządzenia LadyComp ale po ostatnich zdażeniach nie miałam ochoty go używać i się rozregulował i musi minąć troszę czasu zanim znowu się "wgra" w mój cykl.
Pozdrawiam Was gorąco ;-)