Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W lezeniu na brzuchu podnosi sie na przedramionach, owszem, ale jak sie tym zmeczy kladzie sie przodem luzno, za to podciaga kolana pod brzuszek i wypina dupsko w gore i... zasypia sobie tak. Zaczelam go czesciej klasc na brzuszek bo jak do tej pory przewaznie lezal sobie na pleckach i bawilismy sie roznymi zabawkami - polapal ze jak sie zlapie slonia to sie buja cala instalacja nad nim, nauczyl sie lapac zabawki i albo ciagnie do buzi albo po prostu traca zeby grzechotaly. Instalacja to kij golfowy wetkniety miedzy poduszki i oparcie kanapy, do niego zaczepiona karuzela, do srodkowego dyndadla karuzeli podwieszone ogniwa i na nich wiszacy slon. Maszt owija "glizda" z wisiadlami, wiec to wszystko jest kolorowe.
czyli wyrosnie nim dorosnie!
Nawet zeznala co pija jak ja spytalam. 
Z reszta ja prowadzilam swoje ciaze (wieki temu) u Hebdowej wlasnie i bylam zadowolona - tyle ze mi blizniat nie wyczaila, a podnoszace sie zbyt szybko dno macicy powino dac do myslenia. Inna rzecz, ze scanow sie wowczas nie robilo, ja mialam w wywiadzie dzieci powyzej 4kg w.u. a tetna blizniat idealnie sie nalozyly. Poza tym... Nie wiemy dlaczego Niemcowa nie ma dzieci - czasem sa sprawy ktorych nie da sie wyleczyc.
martusia ja wprawdzie dawno poroniłam i dawno mialam łyzeczkowanie,ale sadze,ze to,ze raz cos tam ci leci,a raz nie to normalne...musi sie samo do konca oczyscic z roznym natezeniem.as w koncu nie bez potzreby byłas tyle razy na pielgrzymach...Bozia nad wami czuwa