zjola
Do 4 razy sztuka...?
Kobietko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dietkę, bo na motorową nie namawiam.
Kłaczku - mnie tam obojętnie, jak ten motor wygląda. Ważne, ze na egzaminie się nie zdziwię, bo już się do niego przyzwyczaję (mam nadzieję).
Mnie to się bardziej customy podobają, albo choperki. Na suzuki Savage mam apetyt.
Na you tube można poćwiczyć z babeczką Ćwiczenia spalajace tkankę tłuszczową - pozbądź sie tłuszczyku! - YouTube
A swoją drogą fajny ma ogródek
Kłaczku - mnie tam obojętnie, jak ten motor wygląda. Ważne, ze na egzaminie się nie zdziwię, bo już się do niego przyzwyczaję (mam nadzieję).
Mnie to się bardziej customy podobają, albo choperki. Na suzuki Savage mam apetyt.
Na you tube można poćwiczyć z babeczką Ćwiczenia spalajace tkankę tłuszczową - pozbądź sie tłuszczyku! - YouTube
A swoją drogą fajny ma ogródek
Ostatnia edycja:

.Takze malo nie doprowadzialam do zatkania kibelka,moment,juz tlumacze.A wiec zwinelam skarpetki w supelek i wrzucilam do kibelka,odwrocilam sie i juz chcialam spuscic wode i dopiero dotarlo do mnie co ja bym zrobila.
Wiec wybaczcie gluuuuuuupie pytanie,chce sie upewnic,ze dobrze licze(wspomne jeszcze tylko ,ze jestem ksiegowa,po finansach i rachunkowosci i profilu matematyczno-fizycznym)