reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam wszystkie panie w ten przepiękny dzień:tak::tak:

gatto dobrze ze poszlas kochana bynajmniej wiesz.Ale to nic powaznego wiec jest nadzieja,niech teraz drugi jajniczek pracuje cala para:tak:Bedzie dobrze,trzymam mocniutko kciuki aby w tym msc sie UDAŁO:-)glowa do gory;-)
anty super zmiany,dobrze ze wiesz co jest nie tak.Staraj sie to zmieniac:tak:kwestia czasu jak bedziemy tu pisac o starankach:-)
as kochana to bylbyl najpiekniejszy prezent dla mamusi od corci:-)jeszcze nic stracone:tak:Wszystkiego najlepszego!!!
karolcia
piekna sprawa z tym kocykiem,lono natury,spiew ptakow.To sie wam przyda:-)
duncus no jak nie jak tak:-D:-D:-D ja mam to samo i pewnie dopoki sobie nie odpuszcze to nie zajde.Ale zbliza sie lato wiec nie bedziemy siedziec w domu i rozmyslac czy juz sie udalo czy nie..Po lecie przybedzie
zafasolkowanych czego wszystkim zycze:-)

anisiaj bardzo mi przykro wiem ze to boli....ale kochana masz juz to za soba,bo czekanie najgorsze.Zadne zero,silna kobieta z ciebie:tak:trzymaj sie,jestesmy z toba.
anulka,zjolka,do_ti,plenitude,kobietka caluski kochane:*:**:*:**:*:*:*
Pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku,zycze wspanialego weekendu,pelnego radosci i pozytywnych emocji:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
myszko kochana,mądrość przez ciebie przemawia.Mój "charakterek"podobny,ale skoro ty umiałaś ustapić,to może i dla mnie jest jeszcze nadzieja?Tym bardziej,że (ze wstydem przyznaję) w głębi serca wcale nie chcę go stracić,bo mimo upadków i wzlotów jest mi z nim dobrze...
enya,tacy już widocznie są ci nasi faceci.Mój tata,nerwus straszny,nie raz niepotrzebnie na nas krzyknął,ale gdy tylko któremuś z nas działa się najmniejsza krzywda,to zaraz miał łzy w oczach i walczył o nas jak lew. ehh,wytrzymać z nimi nie można,a zastrzelić nie wolno;-)Ale co byśmy robiły bez nich?
angel,naprawdę myślisz,że się odważę?...
anisiaj,z tą pustką wiem dokładnie co czujesz.Pewnie każda z nas wie.I wydaje mi się,że próbujemy ją wypełnić tym co w danej chwili mamy dostępnego - bezgranicznym bólem:-(niestety... Jestem z tobą!Daj znać po wizycie.

anty odważysz,odważysz:tak:wręcz zapragniesz mieć maleństwo:-)najpierw sie uporaj z soba,zeby wszystko miedzy wami sie ulozylo.Głowa do gory my wszystkie przezylysmy strate a jednak walczymy by miec malenstwo,I zadna z nas sie nie podda poki nie osiagnie CELU:-)
Jak wczoraj mam nadzieje ze nie uciekłaś??rozmawialas z mezem?

Ostatnia edycja:
angel,niestety okazało się,że aby cieszyć się długim weekendem,muszą go najpierw skrócić...Paranoja,ale branża budowlana rządzi się własnymi prawami i jak "gonią terminy",to nie ma bata!A nie może zostawić pracowników samych sobie.Ale rozmawiałam już z nim przez telefon,więc myślę,że jestem na dobrej drodze...
Trzymajcie kciuki,żeby moje świeżo spiłowane różki znowu nie wylazły!

jestem po wizycie, wszystko oczyściło się samo...pakujemy się z M i nas nie ma, musimy się zresetować. dziękuję Wam za wsparcie! wracam za tydzień

As wszystkiego naj naj słońce !!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) jeszcze dzień sie nie skończył także wiesz .......:-)
Karola skarbie u mnie wszystko SUPER ;-) czuję sie wyśmienicie, Pawełek szaleje jak nie wiem...... z czego jestem przeogromnie szczęśliwa, szyjka sie na razie nie skraca, co prawda brzuch mi sie często stawia ale leki pomagają.... także mam nadzieje ze do terminu pochodzę ;-) GRATULUJĘ CÓRECZKI- SUPER ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)

nio to sie ciesze:tak: ja ruchow jesio tak dokładnie i silnie nie czuje,ale mała Ala czasem da o sobie znac choc ja i tak twierdze,ze za zadko i sie martwie:no: mnie tez sie brzucho stawia czasem,ale leze wtedy juz przez reszte dnia.wogole staram sie jak najwiecej odpoczywac.to powodzenia kochana.

as no mowiłam ze jesio dzis sie rozpadniesz:-) piekny prezent dla mamci.bedziecie obchodziły obie urodzinki w jednym dniu.super. piekna pore sobie mała wybrała...slicznie

anisiaj odpocznij kochana i udanego wyjazdu

reklama
Do góry