Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki Wam laski jakoś funkcjonuje, kurczę co ja bym bez Was zrobiła?? 

no po prostu REWELACJA
, w końcu.Hej
nie pisałam wcześniej, bo net mi padł.
poniedziałkowe USG 3D potwierdziło niestety,że NT wynosi 2,8mm...
dostałam skierowanie na PAPP-A, jadę do Warszawy do INVICTY 4 czerwca, na ostatni dzwonek.
Wg mojej gin wypada wtedy 13tydz i 6dzień, oby się moje obawy nie potwierdziły
póki co staram się być dobrej myśli.
Wieczorem poczytam wątek odkąd mnie tu nie było.
Pozdrawiam
K.
przespalam sie troszke,poogladalam tv i juz mamy prawie 18...myslalam,ze maz bedzie mial wekeend wolny,a tu klops jutro na 100% idzie do roboty,bo ma duzo pracy,a w nd to jesio nie wiadomo.wzial niedziele wolna,bo myslal,ze pojdziemy razem na kabaret moralnego niepokoju,bo mamy dni miasta i wystepuje,ale w takiej sytuacji jesli dostanie wolne to sobie poprostu polezymy w domku
gin kazal mi liczyc ile razy w ciagu doby napina mi sie macica no to licze...ok 7,8 razy.mowil,ze jesli mniej niz 10 to nie ma tragedii...gorzej jak wiecej.zauwaylam,ze to zalezy od wielu czynnikow.od tego ile leze,jak czesto wstaje do wc( a niestety czesto),jak intensywnie mała sie rusza itd...staram sie nie myslec o tym,ale gdzies to z tyłu glowy wciaz jest...kurde u nas jest taki wiatr,ze az mi w oknach trzeszczy

&&&&&&&&&&&&&&&

milego łikendu