• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anilek światełko dla Twojego Aniołka
[*], zrób tak jak podpowiada Ci serce. Ja też byłam w trzeciej ciązy, też mam dwóch synków, i czuję że mój Aniołek to dziewczynka. Zostawiłam ją w szpitalu ale na grobie teściowej postawiłąm figurkę aniołka, taki znak, i jest mi z tym lepiej, i nikt nie może zabronić mi modlić się za moją córeczkę. Zostań z nami, tu każda Cię zrozumie i wesprze.

Co do snów to Myszka ma rację, mi co kilka dni nadal coś się sni, ale na szczęście obudzę sie sama i za chwilę zasypiam.TYdzien temu M mnie budził bo krzyczałam i chyba się nawet troszkę wystraszył. Wydaję sie że niby wszystko jest ok ale gdzieś w środku wszystko się się jeszcze odbija.
Kwiatuszku proszę wierzyć że wszystko będzie dobrze i złe myśli na bok

reklama
Lenka ciesze sie, ze teraz sama sie juz wybudzasz bez pomocy, to dobry znak. Jeszcze troszke i te koszmary beda o wiele rzadziej.
Widzisz jak wystrachalas mezulka, a potem sie dziwisz, ze nie chce slyszec o ciazy ;-) daj mu czas a i nie zapomnij o "smyraniu" ;-)
bedzie dobrze, zobaczysz :-) i dumna jestem z Ciebie bo juz widac, ze lepiej sie czujesz

idę dziś do lekarza! :-) jakimś cudem wczoraj dzwoniłam i jest termin na dzisiaj :-) na 17.30 dopiero... i jakoś mam w sobie i stracha i radochę :happy: trzymajcie kciuki, oby wszystko było dobrze :-) miłego dnia:-)

Kwiatuszku - @ na pewno nie będzie, ewentualnie może delikatne plamienie i tyle. a to, że się przejmujesz to jest normalne, więc jeśli Ci pomaga to pij meliskę i postaraj się nie denerwować. ja akurat po melisie miałam mdłości...
Myszko - udało mi się wstać przed południem :-):-):-)
Sandy - a już jesteś pewna, że się za słabo przyłożył?
Kasia - powodzenia na wizycie i daj znać później co i jak

Sandy - ale sama pisałaś, że go trochę zmyliłaś odnośnie tego kiedy masz owulację, więc jak miał biedaczek się w tym połapać? poza tym ja już się nauczyłam że jak ma być skutecznie to sama biorę męża za fraki i nie pozostawiam miejsca na żadne wątpliwości - to jest to moje poczęcie spontaniczne, o którym wczoraj pisałam ;-)

reklama
Hey, hey;-)
Sikałam dzisiaj drugi raz. Druga kreska ciemniejsza:tak: niż ostatnio. Za tydzień w piątek mam wizytę u gin a w czwartek u endo. Pije meliske pije. Na razie żadnych mdłości nie mam. Lekko łaskota mnie coś po żołądku. Ale za to piersi bolą okropnie. Jak je dotykam to prawie wyje z bólu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry