Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kobietko nie ta to inna się znajdzie, zobaczysz.
A mi smutno:-(, nie chcę nowej ciąży, chcę tą która już była , być w czwartym miesiacu, czekać na pierwsze kopniaczki, myślec o wyprawce , plotkować beztrosko na grudnówkach. Dlaczego nie mogło tak być, bym teraz leżała z moimi chłopakami i opowiadała ,z ew brzuszku mieszka ich siostrzyczka:-(

mialam problem z netem i dlatego mnie nie bylo

gatto ja tez mialam krwiaka wyszedł w 5tc...plamilam przez 4 dni po czym dostalam luteine i duphaston i plamienia ustały,pozniej na usg juz nic złego nie bylo.ale lekarze ostrzegali mnie,ze krwiak moze wypchnac zarodek,bo byl ulozony jakos nad dzieckiem,a dziecko bylo u ujscia szyjki i duzych szans mi nie dawano,ze pojdzie wyzej.na szczescie sie udalo.a lekarz tej dziewczynie nie kazal jechac do szpitala i tam lezec???izw witaj.dobrze,ze juz nie pracujesz,ze masz czas na odpoczynek.spokoju zazdroszcze oby do konca ci towarzyszył.dla siostry gratki
uwazaj na siebie i teraz chyba czesciej bedziesz zagladac??? basia sz nio to jak zdejma to co zaczynacie dzialac???? aniolkowa.mama mysle,ze to,ze mialas w tej ciazy krwiaka nie predysponuje cie do tego,ze bedziesz miala w nastepnej.ja w poprzednich nie mialam i poronilam,a teraz był i widzisz udało sie....elka hej no to duzo wytrwalosci zycze w mierzeniu tempki,bo jak ja sie kiedys za to zabrałam to pirzgłam w cholere:-) myszka eeee jesio nic straconego.poczekamy
tylko ja jestem zdania zeby za duzo nie rozmyslac jakie bysmy mialy teraz brzuszki,jak nasze maluszki by wygladaly.Poniewaz to niestety nic nie zmieni jeszcze bardziej sie dolujemy i tracimy nadzieje ze bedzie jeszcze dobrze.Głowa do gory kochana mozesz pisac do woli,lepiej ze piszesz i sie wygadujesz niz zamykasz w sobie.Wiec jak masz smutaska to pisz;-)