Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj wrocil z wycieczki i oznajmil mamie, ze dla jednej dziewczyny z klasy byl mily... no i tak wlasnie dumna i blada mamusia poleciala z Mlodym na meskie zakupy... jeszcze trzeba go w gumki zaopatrzyc, bo kto wie jak oni tak beda milsi dla siebie to ja babcia nie mam zamiaru byc jeszcze ;-) najpierw chce byc ponownie mama 
trzymam za Ciebie kciuki &&&&&
masz ślicznych synków, ja nie mam jeszcze dzieci i nie wiem jak to jest gdy dziecko mówi "mamo" i to nie ma znaczenia jak bardzo bym chciała mieć bo i tak nadal nie mam :-(. masz kogo kochać i dla kogo się uśmiechać.
. 

, mój problem polega na tym, że chłopaka możemy zrobić dzisiaj a jedziemy na wesele, nosz jak nie urok to s*****a

bo dziewczyny beda sie pchały drzwiami i oknami

plenitude kochana bedziesz tulic szkrabka wszystko na dobrej drodze,zycze z calego serca II kreseczek i wtedy bedziemy wszystkie swietować wraz z Tobą buziaki :*:*:*:*
myszka no ja nie moge ty juz sie szykujesz na babcie
nie boj sie faceci teraz kumaci sa w tych sprawach,nawet bardziej rozsądni od dziewczyn,z przypadkowa nie da się w maliny:-);-)majra a coz to za problem szybko do wyrka albo razem pod prysznic troszke przyjemnosci,potem przygotowania i na wesele

Nie bardzo sobie to wyobrazam szczerze mowiac.
pwiem wam,ze ja wczesniej nie wiedzialam,ze mozna tak jakby wlasnie zaplanowac plec dziecka.nie wiedzialam o tym,ze kochanie przed czy w owu rozni sie czyms...a tu prosze...myszka
w gumki????? no to jeszcze chyba musisz odbyc z nim "meska" rozmowe i oznajmic,ze najpierw ty pozniej on,ale mysle,ze jak bys tak mu naprawde kupila gumki i dala to tak jak bys wydala przyzwolenie na seks....w tym wieku...
majra a na weselu sie nie da
????