Witam
jak ja się cieszę, odebrałam wyniki, toxo IgG 650, takie samo jak ponad miesiąc temu, nic nie wzrosło, to stare nieaktywne zakażenie, a CMV IgM 0.28 gdzie zakres referencyjny Ujemny <0.8, więc to też juz stare , niegroźne. Jestem przeszczęśliwa, dzwoniła do doktorka, teraz to już tylko ode mnie zależy( no i od męzusia, ale ja już sie postaram) kiedy zaczniemy staranka. Owulacje miałam dwa dni temu , jak dobrze pójdzie to następna powinna być koniec lipca początek sierpnia. Juuhuuu

Myślałąm ze wyniki będa złe, ze teraz nic się nie da zmajstrowac, trzeba będzie czekać atu taka niespodzianka. Przed odebraniem wyników chciałam kupić gumki ale nie było i nie kupiłam a teraz to już niepotrzebne, bo od jutra wieczor już czas niepłodny a póżniej to będe kusić M żeby o nich zapomniał

.
Dziewczyny co do długości cykli to ja miałam bardzo róznie, 34,35,36,41,45, a jak miałm robione zylaki to się przeciągnęło nawet do 54, tylko że owulacja zawsze była , bo mierzę tempkę.
Plenitude wierzę bardzo mocno że w końcu się Wam uda
Kobietko mi to wszystko ciążowo wygląda
A wczoraj kuzynka oddała mi leżaczek bo dostali na chrzciny, i tak wczoraj leżał w tym pokoju i mi smęcił , i już sama wczoraj nie wiedział czy chcę kolejne dziecko, taki strach mnie ogarniał a tera zobrót o 180 stopni
MOGĘ LATAĆ
lećcie ze mną