Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam nowe aniolkowe mamy i zapalam swiatelko dla aniolkow

martusia ja nie jestem z tych przesadnych,bo jakbym była to nie wiem co miala bym zrobic ze swoja data urodzenia
była bym z góry skazana na pech
bett no to kombinuje kochana,bo po tych 2 tyg bez bb to nie wiem jak ty to nadrobisz
kwiatuszek GRATULACJE!!!!!!! a jakie zastrzyki ty masz bo nie pamietam...jesli clexane to masz wszystko napisane na ulotce,ale robisz zastrzyk w okolicach,na wysokosci pepka.łapiesz dwoma palcami skore wbijasz igłe,po wszystkim puszczasz.troche poszczypie i przestanie.moga ci sie robic siniaki jak np trafisz na zyłe czy cos to sie nie przejmuj.ja np mam juz tak napieta skore,ze ciezko jest mi sie wkłuwac nawet jak robie to z boku:-( aniunia fraxiparyna to nie to samo co clexane tylko pod inna nazwa??????? bo jak lezałam w szpitalu to lekarze na obchodzie tez mowili,ze biore fraxiparyne,tak mialam w karcie wpisane tez...ja biore dawke 0,4. tak dzis juz nerwy mi przeszły
a co do upałow to niestety wiem,ogladam na biezaco pogode i tylko sie nia doluje...martwie sie strasznie,bo mała prawie sie nie rusza cale dnie i nie wiem co mam robic...w pt mam usg...witaj kaju * dla aniołka...