• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

chyba popadam w paranoję.już od paru dni boli mnie to pobrzusze i gotowa jestem już sobie wkręcaćże coś nie tak.ciupciamy się bez zabezpieczenia,ale nigdy nie ma finału w śrokuno chybaże mąż po trohu upuszczał a ja nic nie wiem:no:.do tego drętwieje mi paluch w lewej stopieja nie wiem hipochondryczka ze mnie,bo ja już mam wizjęże cos się zieje nie tak :( zamiast wrzucić na luz.kusi mnie ,żeby zrobić test,ale z rugiej strony będę pewnie rozczarowana,w poprzedniej ciąży też robiłam test w ciągu dniatylko z drugiej strony teraz i tak test minczego może nie wykazać....

reklama
nisiao , to w takim razie musisz jeszcze poczekać i potem test zrobic jak @ nie będzie , bo przecież nie ma pewności czy Ci mężulek nawet niechcący prezencik zostawił ;)

Ilii , mnie też się wydaje że owu mogła być w 14dc , bo potem już temka idzie do góry

Witam
u nas kolejny dzień do wytrzymania słoneczko lekko za chmurami, nie jest duszno i czuję się świetnie, w końcu mam okzaje poczytać zabrałam sie za Grę o tron, ale kolejne tomiki już czekają. jak narazie wszystko jak w serialu, ale ponoć potem wszystko będzie daleko od niego odbiegało na co właśnie liczę :D

Dostałam dziś pierwszą reklamówę "Będę mamą" z próbkami gazetami i butelką AVENTU, najśmieszniejsze jest to że taki prezencik powinno sie dostać u gina prowadzącego jeszce w 1 trymestrze ciąży, a na kolejnej wizycie powinna być kolejna reklamówka "Chłopak czy dziewczynka" w okolicach 18-20 tc. Ja dostałam to od znajomej która organizuje w swoim ośrodku szkołę rodzenia. Zgadałam sie z moją siorką która jest obecnie w 25 tc ona dostała owszem reklamówkę z gazetami i ulotkami bez próbek itp w jednej z gazet był ślad po kleju od próbki i oczywiście bez butelki antykolkowej. A powinna juz dostać drugi zestaw...
Szkoła rodzenia z NFZ-tu jest po 23 tc czeka z tym na mnie, zestawy otrzymuje się albo na szkole albo u gina, albo tu i tu bo nie kumam? Jak to u was wygląda lub wyglądało. Wiem że ostatni pakiet otrzymuje sie po porodzie jeszcze w szpitalu i też różnie z zawartością bywa.
W gazetce - poradniku happy baby - jest ankieta którą się wypełnia i odsyła z informacją gdzie i co otrzymałam, więc trochę głupie takie "wykradanie" próbek ...

Dostałam też namiary na kilka stronek z próbkami itp takie chyba najfajniejsze to:

https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html zaznacza się wszystkie kosmetyki z zestawu

https://www.bebilon.pl/rejestracja tu sie niby dostaje jakis fajny poradnik, próbki i miśka dla dzieciaczka

https://klubmaluszka.hipp.pl/ tu jakieś próbki zależnie od wieku dziecka, potem jest przysłana książka kucharska dla malucha i łyżeczka

powypisywałam, choć z tego ostatniego link zwrotny nie przyszedł, poczekamy obadamy :D dam znać czy cokolwiek przyszło :D

kłaczek no u was z tymi wizytami to porażka, pamietam odliczanie do pierwszego USG jak byłaś w ciąży z Karolkiem a tu prosze juz siada :D wielkie brawa dla małego :D
no ale trzeba przyznać że cała reszta - cała socjalka u was - jest nieporównywalna z tym co dzieje się u nas ... gdzie ci kradną nawet małą próbkę Sudocremu z reklamóweczki ...

pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna :D

nisiao a tobie życzę spokoju i jeszcze raz spokoju i cierpliwości, to jest najważniejsze, znajdź sobie jakieś zajęcie które pomoże ci sie wyciszyć to naprawdę ważne, jeśli jakaś istotka jest teraz w tobie

Miesiąc temu 18 ostałam @,po poronieniu jakieś 40 dni.więc wypadało by ,że owulacje mogłam mieć w tamtym tyg jeśli coś mąż tam pstryknął.bolą mnie jajniki i macicajak wstaje ranood czasu do czasu teraz mnie kłuje,może to to,może typowy objaw przed @czas pokaże.teraz sobie to wkręciłam,oczywiście test zrobiłam i psinco,ale wiadomo za wcześnie pewnie.

nisiao no i co ci powiedzieć jak ty taka niecierpliwa :D test testowi nierówny tym bardziej obsikany w środku dnia i na tydzień przed spodziewaną @, dla spokoju ducha idź jutro może betę zrobić jeśli masz duże wątpliwości będziesz miała odpowiedź.

lenka21-tak jest dokładnie.tylko nie wiem co mnie tak dziś napadło,że może to tego objaw.ale wątpię:( już teraz wątpię.:-(mam tylko nadzieję,że nic mi się nie prZYPLĄTAŁO,ale jak byłam tydzień temu u ginekologa i robił mi usg itp to by widział,że jakiś stan zapalny jest.więc może nie jest źle.

reklama
IZW, socjalka jest tu zdecydowanie lepsza - chocby to, ze w ciazy i rok po urodzeniu dzicka mam leki i dentyste za free, a dziecko leki za free ma z urzedu. No, teraz czekam na usg.. znowu.:-D
Nisiao, to ze "finalu nie bylo w srodku" to wcale ie gwarantuje ze czegos nie zmalujecie. Kto w ogole wymyslil, ze "wyskok" to metoda? Ilu facetow zanim wypusci wlasciwa inwazje, wpuszcza maly zwiadzik nawet o tym nie wiedziac? No, jak dla mnie to na dwoje babka wrozyla, wiec cierpliwie poczekaj na @, a jakby w terminie nie przyszla to.. sikaj.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry