• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam kobietki,

ja dosłownie na sekundę, potem doczytam bo tylko tak pobieżnie.
duncus Duphaston może hamować owu, ale jak tak lekarz kazał to brać to bierz - chociaż to moim zdaniem dziwne podejście bez monitoringu.

Nisiao powiem Ci tylko, że w mojej dalszej rodzinie jest 3 dzieci z takiego seksu co piszesz, stosunek przerywany ma wysokie prawdopodobieństwo ciąży ( nie jest to metoda antykoncepcji :tak:) bo długo przed wytryskiem w wydzielanym preejakulacie są żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki, jeśli trafią na odpowiednie warunki to ciąża jak najbardziej może być i wcale finał nie jest potrzebny.
Gatto, kłaczku odpoczywajcie :-)
IZW :-)
u mnie chyba znowu gorzej :-(- tak jak napisała Ela zawsze może być gorzej. W 11 dc 12 mm.. w poprzednim cyklu w 13 był 21 mm.. clo przestaje działać znowu.. kiepsko to widzę :-(. Buziam i ściskam, trzymajcie się :baffled:

gatto- trochę się przestraszyłam czytając o tym plamieniu, ale skoro się nie powtórzyło to pewnie wszystko w porządku, czwartek już jutro trzymam &&&

IZW- fajnie się czyta twoje posty, lejesz odrobinę optymizmu w moje serce

lenka
- bardzo fajna lampa, tapeta też niekiepska

Kłaczku- ale ten czas leci, do 12 tc też zleci szybciutko, a brak objawów to też może być objaw :-D życzę owocnej wizyty

karola- no to trzymam kciuki żeby udało się znaleźć mieszkanko wygodne, tanie i miłej okolicy

nisiao- no to trzymam &&& żeby było ok- tzn. tak jak byś chciała

kajasia- to super że wszystko w porządku, dzidziuś jest jak najbardziej prawidłowej wielkości

plenitude- co ja ci mogę napisać skoro sama tracę nadzieję, ale może to: mimo wszystko w 'kupie' raźniej

zjola- może ten kurs będzie dla ciebie najlepszą odskocznią i wyluzujesz na tyle, że kto wie co się może zdarzyć :-D:-D:-D chociaż prawda, że bez obecności faceta to na cud nie ma co liczyć

aniunnia- czekamy na relacje z wizyty, na pewno będzie wszystko dobrze

Aniunnia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, nie bój żaby.

Majra- no chyba, żeby wojsko przeżyło 4 dni, bo tak akurat się złożyło, że 4 dni po przytulankach miałam owu a M już był daleko, daleko. Z tym, że zawsze był problem z żywotnością tych kolesi, więc ja w cuda nie wierzę.

heloł kobietki

Ja dzis tempke zmierzyłam, owu raczej nie było, tempka standardowa jak w pierwszej fazie cyklu..

Plenitude... nie wiem co napisac, ale moze przerwe sobie zrobcie, na wakacje pojedzcie...a z drugiej strony cieżko jakikolwiek cykl odpuścic.... nonic.. jedynie moge zaciskać kciuki...

aniunnia. trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze :)

reklama
Bardzo Wam dziękuję Dziewczyny za liczne odpowiedzi :tak: Dobrze, że mogę się Was poradzić ;-)

Aniunnia ja też czekam na wieści z wizyty ;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry