reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dalam rade - sama w szoku jestem:-D
Aniunnia, ja kupowalam sok z burakow w kartonie - sie to wabilo "Barszczyk czerwony" czy jakos tak, bylo z burakow, jablek i jakichs tam innych warzyw. Pitne. Chyba Hortex, ale nie jestem pewna.
Majra, nie maja. I to jest piekne. A do karty zbieraja dane rodzicow, rodzenstwa i historie chorob w rodzinie.
IZW, scan po 12 tygodniu, wiec na oko to kolo 10.08. Tu nie ma pospiechu, a pierwszy scan to NT (o ile racza zrobic) wiec w konkretnym czasie ciazy sie robi.

reklama
Kłaczek Ty miałabyś nie dać rady, no co TY. Brawa ogromne.
Aniunnia trzymam kciuki za wizytę&&&& .
IZW z Twojego postu leci tyle optymizmu, że nie wiem co powiedzieć, cieszę sie że jest dobrze i humorek dopisuję. Jeśli chodzi o poród to nie wyobrażam sobie rodzić bez M. Wystarczy że jest obok i trzyma za rękę.

Dzisiak kuzyn M. mówi do niego: słyszałem że wam się rodzina powiększy. On mieszka w mojej rodzinnej wsi, więc rodzinka rozgadała, no szkoda, takich sytuacji chciałam uniknąć, trochę się później humor psuje. Ale M. powiedział , że tak , za 9 moesięcy. Oby to były prorocze słowa.Przynajmniej taką mam nadzieję.
Dzisiaj nadrabiam w ogrodzie, po wyrwaniu częsci zielska okazało się że mam już ogórki do zaprawienia, więc muszę dzialać.

Oj Gatto - ja zmęczona jestem, więc wybacz ale coś mi nie grało :-D
No i ja to ziółko jestem, bo swojego czasu dziewczyny przekręciły mój nick i pisały Zioła, haha, co zresztą ma swój ukryty sens.

Lenka, bo ja tu niespelna 2 lata jestem, a przyjechalam kompletnie bez jezyka. I wcale nie jestem taka hej do przodu z gadaniem bo glownie w domu siedze, a tu trzeba bylo *******y typu anemia sierpowata i takie... Dobrze ze sporo tych terminow ma wspolna lub zblizona pisownie w PL i UK.

gatto, dobra, to ja od jutra zaczynam :) bo nigdy tego nie robiłam i jakoś z r specjalnie nie zwracaliśmy na to uwagi, ale teraz mam konkretny plan i chciałabym wiedzieć co się dzieje w moim organizmie :)

Zjola uffff...kamien z serca mi spadl!!:-):-)
Kasia powodzenia! i wstaw koniecznie miniaturke na forum to bedziemy cie podgladac :-D:-D

a mi wyskoczyła wizyta u gina, miałam miec w piate, ale ze nie pasił mi to prosiłam połozna o tel jak sie zwolni miejsce :)
A wiec tak.. na macicy albo polipek mały albo blizna... endometrium trojfazowe no i najlepsiejsze... 2 lub 3 dni temu miałam owulacje, czyli wtedy co nam gumi pusciła... o mało nie spadłam z fotela...

oczywiscie 100pytan do w zwiazku z peknieta gumką i tym ze jeszcze pierwszej @ nie było a doktorek na to, ze luzik, jak bedzie ciaza to on mi zyczy spokojnego rozwiazania w terminie..

Jedyne co mnie trzma, to, ze tempka w dole wiec watpie by sie udało. jednak wole poczekac do pierwszej @..

reklama
Mysiak, peknieta gumka do spolki z owulka wcale nie gwarantuja ciazy, wiec nadal nie wiemy na czym stoimy. Spokojnie, przyjdzie @ albo nie przyjdzie, gin przynajmniej wie kiedy owulke mialas, z reszta nawet gdyby nie, to przeciez scan okresli wiek dzidzia o ile takowe sie pojawi.

Do góry