• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zjola:Ale proszę Cię oszczędzaj się, dobrze? A wy tam wakacji nie macie? Ja pracuję w przedszkolu i właśnie dziś byłam ostatni dzień na tzw. dyżurze. W sierpniu placówka zamknięta.

Emy - oby tylko dalej do przodu. A za Ciebie trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Może też niedługo dołączysz do grona zafasolkowanych :)

Anilek - my idziemy na 3 tygodnie urlopu od 28 lipca a już teraz nie mamy uczestników, więc jest luzik :)

A jeszcze jedno :) Nie będzie mnie przez dwa dni. Nie panikować
laugh.gif

Ostatnia edycja:
To dobrze, że nie macie podopiecznych, bo to jednak męczące jest. A jak macie luzik, to fajnie. Chodzisz do pracy w celach towarzyskich. ;-) Trzymam kciukasy, dobrze, że meldujesz, że Cię nie będzie, bo faktycznie byśmy się martwiły, szczególnie, że tu codziennie tyyyyle wspisów jest.

Laski: kiedy się robi badanie na prolaktynę? Jestem w 8dc, a w poniedziałek pójdę do tych krwiożerców, czyli będzie to 11dc. Git? Czy nie git?

Kasiu - ja też mam taką nadzieję :)

Kłaczku - ja też bym nie pomyślała, że moje życie skoczy na takie tory na jakich jest teraz. Jeszcze 15 lat temu byłam na makabrycznym zakręcie a teraz, no cóż :-), zakręt się wyraźnie prostuje :-)

Anilek - chodzę do pracy, żeby podopiecznym przygotować prace. Ogarnąć pracownię, no i wkuwam do egzaminu państwowego na instruktora :sorry2:

Anilek - a kto to wie? Jak zawiozłam papiery to mi powiedzieli, że chcieliby jak najszybciej i bądź tu człowieku mądry :dry:

IZW - na razie jest pęcherzyk. Czekam na serducho :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry