• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zjola - gratuluję i tu :happy: a serducho na pewno będzie!!! mi nawet dosyć wcześnie lekarz dał kartę ciąży, na dobrą wróżbę i kazał wypełnić dane personalne, ale ja tak się bałam żeby nie zapeszyć, że oczywiście nic nie wypełniłam :-p:-p:-p
Anilek - fajnie że sobie trochę odpoczniesz, a jak jest przedszkole zamknięte to też masz płacone czy jak to jest? ja prolaktynę badałam tylko raz, ale nie pamiętam w którym dniu cyklu to miało być, ale z tego co pamiętam to mój lekarz chciał z zupełnie innego dnia cyklu niż ja wyczytałam w necie że powinno się niby robić, więc najlepiej jakbyś lekarza spytała kiedy masz zrobić

hej dziewuszki...witam się porannie...bardzo porannie...od 4.00 już nie śpię, wczoraj w nocy było tak samo...wypiłam już ciepłe mleko, zrobiłam sobie melisę bo tamto nie pomogło:baffled:niedługo sfiksuję, bo ta bezsenność dopada mnie noc w noc...czy myślicie że jak powiem ginie o problemach to da mi coś na sen???ran dziewczyny ja nie pamiętam kiedy przespałam całą noc...nie budzę się na 10 minut tylko na cztery godziny. a w dzień nie mogę odespać bo Lila smęci i łażę jak zombi...:angry::wściekła/y:

Zjola fajnie że na razie wszystko Fasolinek rozwija się planowo...ja mam wizyt 2.08 i już strasznie trzęsę portkami...
Karola Kochana ja taki stres mam od początku ciąży...głównie czy podołamy finansowo. teraz mamy bardzo ciężko a jak jeszcze pojawi się mały Ssaczek to już w ogóle...ale jak to na forum już mówiłam...chęć posiadania drugiego dzieciątka była tak ogromna że przysłaniała zdrowy rozsądek. ja już tak mam, jak czegoś chcę to tu i teraz, jak dziecko...ale w tym wypadku nie żałuję rzecz jasna:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja chcę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głowa mnie boooooliiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd::growl::growl::growl::hmm:

Ostatnia edycja:
bett: tak, mam płacone, bo ja na urlopie jestem przecież. To tak jak duże firmy zamykają na miesiąc- wszyscy sio na urlop i jest konserwacja maszyn. U nas maszyn nie ma, ale w tym czasie są remonty.
Idę w poniedziałek na to badanie i sru, bo potem wyjeżdżam.:tak:

Zjola super.Przyszedł czas i na nas.
Ja też się pochwalę i proszę o mega mocne kciuki
IMG_6780 (640x427).jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry