Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak przyjdzie na nią czas na pewno zawalczy, a ja będę stała za nią murem.lili, niech trochę powalczy, może jednak szczęście jej dopisze i będzie i jedną i drugą![]()
Po 5 dniach możesz zacząć się martwić. Może coś nie tak wyczyścili. Trzeba wtedy sprawdzić. Na chwilę obecną myślę, że organizm walczy po zabiegu o powrót do normalności.Babeczki sorry że wpadam, jak po ogień. Wczoraj miałam zabieg a wieczorem gorączkę prawie 38. Dzisiaj ok 12-tej 37,5. Borę antybiotyk. Czy któraś z was tak miała, czy mam się zacząć martwić? Dodam, że nie mam jakiś specjalnych boleści tylko odczuwam skurcze macicy, ale to norma.
.mam nadzieje,ze lepiej sie juz czujesz po tej pielgrzymce i,ze wiara na nowo wroci.zjola ja mialam tylko bolesci.nic wiecej.moze skonsultuj sie z lekarzem,bo z tego co mi wiadomo goraczka nie jest dobrym objawem.