Mart81 za lekki poród ogromniaste kciukasy &&, czekamy na foteczki maleństwa z niecierpliwością ucałuj go jak przyjdzie na świat od e-cioć
kesii ja miałam połówkowe z NFZ - filmik mam płaciłam 10 zł ale na 4D mam "przełączone" tylko na moment nie do zauważenia co lekarz w ciągu tych kilku sekund podglądał, prośba o pokazanie buźki była nie na miejscu, gyż przedemną była para która niestety usłyszała złe wieści, kobieta wybiegła zapłakana z gabinetu a jej mąż zbierał za nią rzeczy .... lekarz zazwyczaj wesoły był zdołowany okropecznie ... w moment przypomniałam sobie siebie na tej kozetce rok temu ... i liczyło sie tylko to czy z małą wszystko ok. Powiedziałam o tym mojemu lekarzowi, starał sie pokazać mi choć na chwilke małą, zakrywała sie rączkami, ostrości czy czego tam nie potrafił ustawić bo tego typu badania w moim gabimecie wykonuje inny lekarz, zatem buźke zobaczyłam za free w jakości jaką widac na fotce ale zobaczyłam z czego bardzo sie cieszę. 3 września mam płatne USG, chcemy potwierdzić płeć zanim zaczniemy ubarwiać pokoik naszej kruszyny i kupowac cokolwiek w odcieniach różu czy błekitu ;p. Ok 30 tygodnia będziemy mieli tez płatne USG ostatnie prenatalne to i może na 4D więcej dzieciaczka podejrzymy z tego badania bedę miała filmik koszt też ponad 2 stówki. No chyba że coś sie pokicka z kasą to bedziemy mieli zwykłe za 60 zł, obadamy.
za dzisiejszą wizyte trzymam mocno kciukasy && ps jak ci glukoza wyszła? ja dziś kupiłam 50 ale robię za niecałe 2 tygodnie mam nadzieje że bedzie ok ... siorka niestety ma cukrzyce ciążową i troche mam stracha że tez bedę miała
kłaczek i gosiulek trzymajcie sie kobietki && serce sie kraje
aniunia mocno mocno trzymam kciuki &&
ziółko ściskam cie mocno w gardle sciska jak widzę wasze posty ....
my dalej remontowo jutro a raczej dziś dalsza cześć tynkowania sufit zrobiony kanty i ściany wyprowadzone M sie dzisiaj spisał na medal wiszącą "bułę na suficie" która optycznie dawała wrażenie jakby sie dach miał zawalić "naprostował" na cacy
dobranoc