bett dokładnie powinnam tak mysleć,nowy cykl nowe starania.
kłaczek wiem doskonale,przez długi czas odmierzałam czas,suwaczek w moich myslach,teraz od czasu do czasu,zwlazcza przed @ to wspominam jaki bylby juz miesiąc.Już bym miała taki ładny brzuś w w brzusiu jeszcze piękniejsza istotka...jednak czasem myslę,że dobrze może że dam może szansę urodzić się dzieciaczkowi następnemu,zdrowemu może ten byłby bardzo chory...Te ajscie w ciążę to nie jest takie hop siup więc tak ciężko jest z myślą czy jeszcze mi się uda.
@ przyszła dwa dni po terminie mniej więcej,czułam że te bóle to tylko na @.co zrobić dobrze,że wogóle ją mam znaczy to,że wraca do normy wszystk

statnio zrobiłam ostatnie badania ,ktore będą decydujące czy po @ będzie zielone światło.Dziś idę po wyniki czy przyczyną pronienia mogła być chlamydia :-(któraś z Was miała?mam nadzieję że nigdzie tego nie złapałam.Powiedźcie mi,przed ciążą robiłam toxoplazmozę,wyszła ujemna i pytanie czy powinnam była ją powtórzyć?
gosiulek73 41 dni po poronieniu dostałam @
kobietka22 to masz jakieś zdrowotne prolbelmy?strasznie długo to leczenie ale w sumie to do marca zleci szybko