• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć babeczki.
Miało być wreszcie prawdziwe lato na Mazurach,a tu co noc burza,w dzień pochmurno :cool: Więc nie dość,że w nocy spać się nie da,bo budzą mnie grzmoty to jeszcze w dzień niskie ciśnienie...ehh biednemu zawsze wiatr w oczy i czerwone światło na skrzyżowaniu:-)

reklama
kobietka22.. ja chyba przeoczyłam dlaczego się nie starasz.... i dlaczego musisz czekac, ale życzę ci, by ten czas Ci szybo upłynął i bys jak najszybciej dostala zielone światełko. Trzymam kciuki za prace, ja tez w trakcie poszukiwania nowej jstem :)

anty2 zycze Ci cudnej pogody, oby obyło sie dalej bez burz... u nas znow mega upały, wytrzymac sie nie daje...

kłaczku tak czytam o twoich podbojach zakupowych, wielkie gratki za upolowanie tego co potrezbowałas... ja ostatnio na tablica.pl upolowałam mebelki do kompletu do pokoju i szafe narozna z komodą za całe 280zł nabyłam (koszt nowych to 1470zł) a w całkiem dobrym stanie sa i pasują jak na wymiar do pokoju :)

Kłaczku - no właśnie jak mnie ostatnio złapała mega zgaga to musiałam zjeść pół paczki żeby przeszło dlatego trochę się zmartwiłam tą małą ilością o której napisała Hona...
Kobietko - to ja mam nadzieję, że jednak w marcu :tak: przykro mi z powodu pracy...
Anty - a ile jeszcze czasu musisz tam siedzieć? chyba wolałabym Twoją pogodę niż tą duchotę, która nie pozwala mi wyjść na dłużej niż parę minut

bett dokładnie powinnam tak mysleć,nowy cykl nowe starania.
kłaczek wiem doskonale,przez długi czas odmierzałam czas,suwaczek w moich myslach,teraz od czasu do czasu,zwlazcza przed @ to wspominam jaki bylby juz miesiąc.Już bym miała taki ładny brzuś w w brzusiu jeszcze piękniejsza istotka...jednak czasem myslę,że dobrze może że dam może szansę urodzić się dzieciaczkowi następnemu,zdrowemu może ten byłby bardzo chory...Te ajscie w ciążę to nie jest takie hop siup więc tak ciężko jest z myślą czy jeszcze mi się uda.

@ przyszła dwa dni po terminie mniej więcej,czułam że te bóle to tylko na @.co zrobić dobrze,że wogóle ją mam znaczy to,że wraca do normy wszystko.Ostatnio zrobiłam ostatnie badania ,ktore będą decydujące czy po @ będzie zielone światło.Dziś idę po wyniki czy przyczyną pronienia mogła być chlamydia :-(któraś z Was miała?mam nadzieję że nigdzie tego nie złapałam.Powiedźcie mi,przed ciążą robiłam toxoplazmozę,wyszła ujemna i pytanie czy powinnam była ją powtórzyć?
gosiulek73 41 dni po poronieniu dostałam @
kobietka22 to masz jakieś zdrowotne prolbelmy?strasznie długo to leczenie ale w sumie to do marca zleci szybko

Ostatnia edycja:
Ile czasu po poronieniu dostałyście@?

40 i 39. teraz nie wiem - czekam dopiero.
Mysiaku, bo jak w kasie plotno to trzeba kombinowac! Obawiam sie ze caly dom tak bede musiala umeblowac - troche zejdzie czasu ale chce miec to co mi sie "zwidzialo" i koniec. O, dokladnie tak sie kupuje - ladnie "ustrzelilas".
Bett, spokojnie - zarlam ile wlazlo bo zgage mialam ciagle.
Nisiao, niestety, trzeba zatrzymac ten suwaczek w glowie... Teraz juz by mi brzuch wylazl bo juz mnie spodnie cisnely... Ano

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry