• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej,
Kochane nie jestem w stanie Was nadrobić. Dla ciężarówek szczęśliwego rozwiązania, dla nowych cieżarówke spokojnej ciąży, dla chorych dużo zdrówka!!! Dla nowych Aniołkowych Mam zapalam dla Aniołków
[*]. Trzymajcie się Kochane, ten ból wkońcu stanie się mniejszy, będzie do zniesienia!Teraz postaram się być już na bierząco.
Ja jakoś bez weny ostatnio,pozatym ciągle coś robie, żeby nie myśleć i przez to niemam na nic czasu,ale to lepiej. zdrowie psychiczne jest wtedy lepsze. Od wczoraj chodze z Alusią do przedszkola, mamy dni adaptacyjne.
trzymajcie się Kochane!!!

nisiao - ja bylam w 9t5d ciązy jak sie dowiedzialam ze serduszko przestalo bić. Od razu mi zaproponowali tabletki na rozszerzenie szyjki. dostalam je ok. 14.00 (ponownie ok. 18.00) i powiedzieli że jak do rana nie dostane silnych bóli i krwawienia to niestety rano będą musieli mechaniczne ja rozszerzyć. ale "na szczęście" w nocy się zaczeło. Więc chyba nie ma znaczenia ktory to tc.
Na wypisie tez mam napisane poronienie chybione (nie mialam żadnych objawów: ani bóli, ani krwawienia itp.)

Witam
Klaczek,Kasia oczywiscie zaspokoje Wasza ciekawosc,moj maz pochodzi z Afganistanu.Pewnie kazda z Was wie wystarczajaco duzo na temat tego kraju,bo jest o nim glosno.Ale oprocz ludzi,ktorzy doprowadzili ten kraj do ruiny mieszkaja tam wspaniali,otwarci,rzyczliwi i niezwykle goscinni ludzie.Kraj rowniez piekny,oprocz piaskow sa przepiekne doliny,pelne zieleni,rzek,przepiekne gory,szkoda tylko,ze kraj targany jest wciaz wojnami,najazdami.Nie ma sie kto zajac zabytkami,ktore niszczeja,a sa unikatowe,szkoda.Znamy sie od 8 lat,od 5 jestesmy malzenstwem.Kilka postow wczesniej pisalam,ze wiele musielismy przejsc,zeby byc razem.
A ziola mojej tesciowej sa znane w calej mojej rodzinie i wsrod przyjaciol.Przerozne mieszanki,mikstury badz dla nas wydawac by sie moglo zwykle rzeczy dla nich sa lekami.Oczywiscie maja dostep do lekow,ale wciaz najbardziej popularne sa te ktore sami sbie robia.Pamietam jak bylam tam i rozbolala mnie nerka,wczesniej mialam juz z nia problemy.Dostalam do wypicia wywar z ususzonych ogonkow od czeresni,ususzonych "wlosow" z kukurydzy i srodkow z orzecha wloskiego,to wszystko mialo postac przez noc i nastepnego dnia rano musialam to wypic,sikalam co 10 minut,ale od tamtej pory nie pamietam o nerce.Rowniez ziola na zoladek,watrobe,wzdecia mam wyprobowane na sobie,najlepsze tabketki sie chowaja.
Oj,rozpisalam sie,moglabym tak dlugo,bo kraj ciekawy a ludzie wspaniali,szkoda,ze tak sie tam zle dzieje.

bett m też tu jest,razem przyjeżdżamy i razem zjeżdżamy na weekendy.Czasami wkurza mnie niebożebnie;-),ale i tak wolę taką sytuację niż "weekendowe małżenstwo".Śmiejemy się,że najpierw przerabialiśmy wersję "urlopowego małżeństwa",potem było "weekendowe",a teraz chyba żeby nadrobić tamten czas musimy spędzać teraz ze sobą 24h na dobę:-)
kobietko już kiedyś poruszałyśmy ten temat i zaraz ci kopa zasadzę,jeśli jeszcze raz napiszesz, że w jakiś sposób źle cię będziemy odbierać,no:wściekła/y::-) Ty fajna kobietka jesteś i tego się trzymajmy!!
joaro wiem,że smutno,ale będzie lepiej.Naprawdę.
marta to taką przyjaciółkę powinno się wysłać do diabła.Lepiej,że od razu się przekonałaś jaka ona jest naprawdę...
hona gratuluję odwagi,ja bym stchórzyła przed związkiem o tak odmiennych kulturach:zawstydzona/y:.Ale mieszkacie w Polsce czy w Afganistanie?

Anty mieszkamy w Polsce,ja jestem zbyt niezalezna kobieta,zeby moc sie poddac tym wszystkim nakazom,wymogom,chociazby dla wlasnego bezpieczenstwa.Na poczatku nie bylo latwo,tarcia byly ale teraz nie wyobrazam sobie,ze moglabym byc z kims innym,raczej bylabym sama.Wierze w przeznaczenie,w 2000 roku wyjechalam z Polski do pracy,On w 2000 opuscil Afganistan,rowniez z powodu pracy,poznalismy sie 4 lata pozniej,od tej pory jestesmy nierozlaczni:tak:

reklama
Kobietko Anty ma racje,nawet nie mysl,ze ktos moglby pomyslec cos zlego o Tobie,jestes wspaniala,madra kobieta dotknieta przez chorobe,ktorej nikt nie wybiera,dopada czlowieka i nie ma na to sily.Ale to nie ma dla nas znaczenia,bo dajesz tu nam wszystkim duzo optymizmu i woli walki.Jak tu trafilam mialas jeszcze prawie dwa lata do staranek,teraz to zaledwie kilka miesiecy,czas leci jak szalony,nie zatrzymuje sie na sekunde,zobaczysz juz niedlugo bedziesz swiecic nam po oczach przepieknym suwaczkiem.Kibicuje z calych sil.

Karoooooollllllaaaaaaa czyzby to juuuuuuzzzz?????Kciukasy za szczesliwy koniec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry