• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Majra- trzymaj się kochana i leż ile będzie trzeba , powiedzieli skąd się wzięło krwawienie?
Wyobrażam sobie ile strachu się najadłaś ,ale wszystko jest dobrze i tego się trzymajmy będzie oki.:tak:

Kłaczek- masz rację i ja i moja ciocia jesteśmy wrażliwe i obie chorujemy na chorobę duszy pięknie to napisałaś.:tak:

Ewcik- kochanie nie płacz , wszystko jeszcze będzie ok , zobaczysz poradzisz sobie , wyleczysz jajnik i wszystko się ułoży wierzę w Ciebie , może teraz to tragicznie wygląda ,ale będzie dobrze musi być trzymam mocno kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karola- dobra robota , piękna córa jestem mega szczęśliwa ,że masz już swoją kruszynkę przy sobie sama sobie wyobrażam ten moment kiedy ja utulę swojego szkraba jak już będziesz miała chwilkę to napisz jak było żeby nam przybliżyć tą piękną chwilę , bardzo Ci gratuluję , Tobie i szczęśliwemu tatusiowi.:-):-)

dzięki dziewczyny, nie oni raczej nie wiedzą skąd to krwawienie, podejrzewają że jednak spadek progesgteronu, wierzcie mi dziewczyny, stracha miałam. stałam po środku tłumu mieszkańców mojej wsi i kłóciłam się z wójtem o niedopatrzenia w budowie drogi przez wieś- bagatela nie ujęli w planach przystanku pks- zadałam wójtowi pytanie i poczułam że mi leci po nogach, normalnie szok, biegiem do domu, papiery i prosto do szpitala, szkoda tylko że nie wiem co mi wójt odpowiedział

przepraszam że tylko o sobie, ale myśle o was wszystkich

dodam tylko, że przystanek stał od 50 lat, a teraz dzieci będą do szkoły 10 km chodziły

Ostatnia edycja:
reklama
Karola mega mega gratulacje Ala jest piekna sliczna cudowna a fryzurke ma pierwsza klasa, eh az sie plakac ze szczescia chce Majra trzymajcie sie w szpitalu jestescie pod opieka polezycie poodpoczywacie bedzie super zobaczysz &&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry