anty2
Fanka BB :)
ilii a czy nie jest przypadkiem tak,że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych pół roku trzeba odczekać za starankami? Już nie raz o tym czytałam...
aniunnia bo to jest jak z samochodem w warsztacie-jedziesz na naprawę drobnostki,a każą ci wymienić pół auta:-) trzymaj się dzielnie,najważniejsze że z dzidzią ok
karola więc jednak słusznie cię podejrzewałyśmy?:-) MEGA GRATKI!!!!! Ale słodziak.A jakie włosiska ma! No takie wieści to ja mogę czytać codziennie
.Jeśli chodzi o wagę to ja miałam 2400,a teraz 170 wzrostu i ciągle uważam,że kilka kilo za dużo;-)
joaro ja #miałam ok.18.00,rano miałam brudny wkład,ale później w miarę czysto,krwawienie nasilało się w miarę wysiłku,ale generalnie zawsze wystarczała mi cienka podpaska.
majra leż grzecznie kochana jak lekarz każe,dzieciątko w domu poczeka;-)i nie strasz więcej krwawieniami,proszę!
magda_88 witaj.Przykro mi strasznie z powodu którego tu trafiłaś:-(.A zasady są proste:każda pisze co jej na sercu leży...Tu każda każdą rozumie...
basia_sz nadzieja to bardzo dużo &&&&&&&&&&&&&&&
Ewcik gatto też lamentowała o niedrożnym kanaliku a zobacz jaki fajny gattino jej teraz rośnie.Głowa do góry-cuda się zdarzają!!!
aniunnia bo to jest jak z samochodem w warsztacie-jedziesz na naprawę drobnostki,a każą ci wymienić pół auta:-) trzymaj się dzielnie,najważniejsze że z dzidzią ok
karola więc jednak słusznie cię podejrzewałyśmy?:-) MEGA GRATKI!!!!! Ale słodziak.A jakie włosiska ma! No takie wieści to ja mogę czytać codziennie

.Jeśli chodzi o wagę to ja miałam 2400,a teraz 170 wzrostu i ciągle uważam,że kilka kilo za dużo;-)joaro ja #miałam ok.18.00,rano miałam brudny wkład,ale później w miarę czysto,krwawienie nasilało się w miarę wysiłku,ale generalnie zawsze wystarczała mi cienka podpaska.
majra leż grzecznie kochana jak lekarz każe,dzieciątko w domu poczeka;-)i nie strasz więcej krwawieniami,proszę!
magda_88 witaj.Przykro mi strasznie z powodu którego tu trafiłaś:-(.A zasady są proste:każda pisze co jej na sercu leży...Tu każda każdą rozumie...
basia_sz nadzieja to bardzo dużo &&&&&&&&&&&&&&&
Ewcik gatto też lamentowała o niedrożnym kanaliku a zobacz jaki fajny gattino jej teraz rośnie.Głowa do góry-cuda się zdarzają!!!