Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety w żałobie musimy przejść przez te wszystkie etapy. przejsc ból rozpacz złość.Witaj Emy
Bardzo mnie Twoja historia wzruszyła,mieliście tyle wspólnych starań i tak się wszystko źle to potoczyło.Bardzo ci współczuje tego bólu jaki musicie przeżywać.Zapalam światełka dla twoich najdroższych skarbów kochaniutka
[*]
[*]
[*]
W sercu jest ogromna złość na cały świat,pustkę się czuje taką którą żadne inne dziecko napewno tego nie wypełni za żadne skarby świata.A czy szew który miałaś zakładany jest to zabieg bezbolesny?na znieczuleniu?Ja przy kolejnych staraniach gdy będe już w ciąży mam mieć również podobno zakładany taki szew który ma zapobiec poronieniu lub przedwczesnemu porodowi.
Na świecie tak własnie jest że małolaty zachodzą w ciąże,rodzą,jest wszystko dobrze a są nawet tacy co zabijają własne dzieci,wkładają do worków po śmieciach,czy wywożą gdzieś.I to jest sprawiedliwość??Bóg takim pozwala mieć dzieci a takim którzy tak ich pragną wychowywać,i dawać to co najlepsze nie może ich to dobre spotkać.
Od śmierci mojego dzieciątka minęły prawie 2 miesiące,a ja wciąż jestem zagubiona,nie swoja,przykro mi,jest mi żal,mam w sobie gniew,nienawiść.Obwiniam nawet siebie wkońcu to moje narządy kochana,wkońcu dziecko było we mnie a ja nie potrafiłam jej w sobie dotrzymać
Pozdrawiam
Gratuluję serdecznie i obowiązkowo czekam na zdjęcie Stasia. Buźka!dziewczyny, wpadam tylko na moment, bo jeszcze ze szpitala.
wczoraj o godzinie 6:53 przyszedł na świat nasz wyczekany najukochańszy na świecie synek Staś, 3,5 kg, 56cm, 10pkt. poród sn, bylo ciężko po 20 godzinch wzięłam zzo, poród bez komplikacji. Jestem najszczęrśliwszą osobą na świecie. I wierzę, że każdej z Was się uda, bo ja jestem tego najlepszym przykładem. Życzę Wam aby finał każdej Waszej historii był taki jak mój.