Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.kobietko mala w dzien sporo spi i to jest silny sen.nie przeszkadza jej tv,głosy moje i meza,pies ktory zaszczeka itp.w ciagu dnia mam troche czasu wiec staram sie zagladac.wciaz jestem jedna z was i bede i kazdej kibicuje i chce wiedziec co sie dzieje.kochana wiem,ze niedlugo i tobie sie uda.z twoich postow bije pozytywna energia,chec do walki,ale i duzy dystans.bedzie dobrze.co do kolki to wczoraj maz kupil małej butelke antykolkowa dr.brownsa.bardzo duzo osob sobie ja chwali wiec mala juz tylko z niej dostaje papu.mart81 super:-):-) wreszcie wyszedl.duzy chlopak.ciesze sie,ze urodzilas naturalnie.szybko wrocicie do domu.wiki25 witaj.moze zarodek sie zagniezdza i z tad ten sluz zabarwiony??? masz reguralne cykle???jesli ginka narazie nic nie widzi to pozostaje czekac.
budzila sie co 3h na jedzenie,ale maz ja bral,karmil,usypial i wkladal do lozeczka.takze mam nadzieje,ze polubila swoje lozeczko.
witam nowe aniolkowe mamy bardzo mi przykro z powodu strat:-(

Kochana spójrz na moje suwaczki.A powiedzcie mi Drogie czy po stracie swoich maleństw nadeszło wkońcu wasze upragnione macieżynstwo?Jak długo się staraliście?My za pierwszym razem to trwało to bardzo długo bo ponad póltora roku,już nie wierzyłam w cuda i sądziłam że któreś z nas ma problemy z płodnościa.Niestety czekaliśmy tak długo a później Bóg dał i zabrał.Teraz narazie nie staramy się,byłam już po porodzie na wizycie kontrolnej,wszystko jest dobrze,mam tylko kolejny raz nadrzerkę.Zlecił badania na przeciwciała na które czekam wyniki i udam się wtedy do lekarza.Mam również już wyniki badania histopatologicznego.Wszystko wyjaśni mi lekarz na kolejnej wizycie bo nic nie rozumiem wogóle z tego wyniku.
GRATULACJE !!!!!!dziewczyny, wpadam tylko na moment, bo jeszcze ze szpitala.
wczoraj o godzinie 6:53 przyszedł na świat nasz wyczekany najukochańszy na świecie synek Staś, 3,5 kg, 56cm, 10pkt. poród sn, bylo ciężko po 20 godzinch wzięłam zzo, poród bez komplikacji. Jestem najszczęrśliwszą osobą na świecie. I wierzę, że każdej z Was się uda, bo ja jestem tego najlepszym przykładem. Życzę Wam aby finał każdej Waszej historii był taki jak mój.