Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.jestem dumna z ciebie
.i jaka masz duza panne.super.duzo zdrowka.plenitude &&&&&&& za wizyte.anty nio to fajnie,ze jedziesz.tak jak pisalam juz wczesniej,ze raz,ze zajma sie twoim zdrowiem,a dwa,z bedziesz miala czas na przemyslenie roznych spraw.co do Ali to juz lepiej dziekuje.wprowadzilam jej swoje mleko.niestety mam go bardzo malo,z dwoch piersi odciagam ok 20ml jednorazowo,ale jak sie uzbiera tak z 50-60ml to juz jej daje zeby jak najmniej sztucznego,a jak najwiecej swojego i jest poprawa,mała zalatwia sie ladnie tylko czasem jeszcze sprawia jej to chyba bol,bo postekuje,nadyma sie mega przy tym az sie bordowa robi wiec jeszcze jakis problem jest.bierze leki wiec mam nadzieje,ze juz niedługo wszystko wroci do normy,ale juz teraz widac,ze to całkiem inne dziecko.jest o wiele spokojniejsza i wiecej spi.pije cherbatke koperkowa kilka razy dziennie na poprawe laktacji.kłaczek nie da sie wlaczyc luzu...nie na tym etapie juz...
.nie mam doswiadczenia w tym na jakim etapie jak dzieci sie rozwijaja,ale jest taka "gaduła",ze szok.nio i przy okazji marud straszna,ale to zawsze w nocy wychodzi
...dzis jestesmy pierwszy raz same bo maz juz musial wrocic do pracy,ale gwiazda moja spi sobie co jakis czas tylko marudzi bo jest glodna i do przewiniecia,a tak to moge chociaz cos w domku zrobic i was podejrzec
.pozniej wybieramy sie na spacerek,bo u nas piekna pogoda.Mowilam? Kurde, mowilam! Jak tylko zaczelismy jakis seksik, to mi sie licznik wlaczyl i juz kombinuje ktory to dzien cyklu i jakie sa szanse na zaskoczenie. Niech to cholera! Mial byc luz!
Za bardzo byl w zasiegu reki.;-) Chcialam odpuscic "cisnienie", ale nie umiem.