anilek77
Fanka BB :)
lenka: dzięki nałapałam do wora... męża ;-)
plenitude: pisząc,że ci się należy miałam na myśli, że zasługujesz na dziecko tak jak każda kobieta
bett: grzybków troszku było, nawt borowiki, ale czas rodzinnie spędzony na świeżym powietrzu-bezcenne. Dzięki za fluidki!!!
as: matko kochana co się tam u was stało? Dobrze, że już w domu. Daj znac co i jak...
czarna: no piłka w grze, ale nie wiem kto gola strzelił... my czy @?
enya: no to gramy razem dalej? Ale ja kolejny test, jeśli trzeba będzie, to robię dopiero w piątek.
plenitude: pisząc,że ci się należy miałam na myśli, że zasługujesz na dziecko tak jak każda kobieta
bett: grzybków troszku było, nawt borowiki, ale czas rodzinnie spędzony na świeżym powietrzu-bezcenne. Dzięki za fluidki!!!
as: matko kochana co się tam u was stało? Dobrze, że już w domu. Daj znac co i jak...
czarna: no piłka w grze, ale nie wiem kto gola strzelił... my czy @?
enya: no to gramy razem dalej? Ale ja kolejny test, jeśli trzeba będzie, to robię dopiero w piątek.
Ostatnia edycja:

. Sorki, że nie czytam co u was, wracam do nauki.
24 i 23
kobietko widze,ze dzialac zaczynasz
.tak trzymac. as matko jedyna
do 6.30 to trwało.nosilismy ja z mezem na zmiane,przytulalismy,masowalismy nic nie pomagało.plakala tak strasznie,ze i ja sie poplakalam,bo nie moge sluchac jak ona cierpi...dobrze,ze maz byl,bo sama nie dala bym rady.on emanuje wiekszym spokojem niz ja...teraz mala sobie spi.zobaczcie jak to jest.kupilismy malej specjalna butelke anty kolkowa dr.brownsa i co??? mala ma kolki.pierwszy raz tak plakała.podkurczała nozki i nie mozna bylo ja uspokoic.brzuszek twardy.ehhh...po poludniu jedziemy na zakupy sobie mam nadzieje,ze mała bedzie sie dobrze czuła.wogle uwielbia jazde autem